Specifikace LG Optimus Vu 2 odhaleny?!

Specifikace LG Optimus Vu 2 odhaleny?!
2012-09-25T08:15:50+02:00
• 25. 9. 2012

Jakoby se roztrhl pytel s pětipalcovými smartphony. V současnosti můžeme v tomto segmentu najít velmi levná zařízení s možností dvou SIM karet, anebo extrémně nabyté nejnovějšími součástkami. Rozhodně můžeme tvrdit, že se nejvíce daří Samsungu Galaxy Note a možná bude i druhé generaci. LG se nechce nechat zahanbit a již nyní pracuje na Optimus Vu 2.

Již první generace vybočuje z řady díky poměru stran a jak se zdá, tak to nebude jiné ani u druhé generace. Zřejmě se tomuto korejskému výrobci dařilo, a tak přijde na trh s Optimus Vu 2, který zachovává poměr stran displeje 4:3, ale navíc, jak je zvykem, získává vylepšené specifikace.

To je patrné už ze samotného obrázku, na kterém mají být údajné specifikace druhé generace. Ke změně dochází například u displeje, ale pouze na úrovni technologie. Ta je tentokrát AH-IPS LCD, ale rozlišení zůstává na hodnotě 1024 x 768 pixelů. Procesor je MSM 8960 od Qualcommu a podle dostupných informací se jedná o dvoujádro s taktem 1,5 GHz s 28nm technologií. Paměť RAM poskočila na 2 GB a kapacita baterie povyskočila na 2150 mAh.

Menším zklamáním může být verze Androidu, která je pouze 4.0 ICS. Snad na trh vstoupí aspoň s Jelly Bean, nebo se novince dostane brzký update. Co říkáte na tento atypický smartphone? Je poměr stran 4:3 vhodný na mobil?

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat