Nová aplikace YouTube pro iPhone a iPod Touch

Nová aplikace YouTube pro iPhone a iPod Touch
2012-10-01T14:49:37+02:00
• 12. 9. 2012

Google vydal novou aplikaci YouTube pro iPhone a iPod Touch. Je to odpověď na rozhodnutí Applu o odstranění YouTube aplikace přímo ze systému ve verzi iOS6. Využívá design aplikace Google+.

Aplikace je v mnoha směrech shodná s tou pro Android, samozřejmě se v něčem naopak liší. Umožňuje při přehrávání videa sledovat i jeho komentáře a hodnocení. Navíc obsahuje možnost zobrazení titulků u videí, to známe třeba z webové verze portálu Youtube.

Bylo vylepšeno také vyhledávání, které známe z vyhledávače Google pro Android. Při samotném hledání nám vyhledávač nabízí nápovědu. Jednu věc však aplikace pro iOS postrádá. Jedná se o Pre-caching videa na wi-fi. Google zdůvoďnuje tuto absenci tím, že ji plně nepodporuje samotný iOS.

Google tvrdí, že uživatelé si budou moci přehrát obsah, ke kterému dříve neměli přístup. V takovém obsahu naleznete hudební videa, TV videa a videa z Google Play. Nová aplikace pro uživatele iPhonů a iPodů Touch by měla být dostupná už nyní. Uživatelé iPadů si však budou muset počkat do následujícího měsíce.

logo-app YouTube Google, Inc. Zdarma iOS

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Bělík

Jsem dvaadvacetiletý student a občasný bloger, zajímající se o nové IT trendy. Primárně pracuji na NTB s Win7, na stolním PC mi běží prim. Linux Mint. Ke konzumaci obsahu spouštím Google Chrome. Ke komunikaci mi slouží GTalk, Twitter a Google+. V terénu mi PC zastupuje Galaxy Nexus. Baví mě webdesign a mobilní technologie. Udělá mi radost kde jaký Gadget!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat