IFA 2012: Samsung Ativ S

IFA 2012: Samsung Ativ S
2016-08-04T07:39:22+02:00
• 29. 8. 2012

Řada s operačním systémem Windows Phone 8 se rozroste také o mobilní telefon, který nese název Ativ S. Zaujme především svým tenkým tělem o tloušťce pouhých 8,7 mm. Že je nový telefon opravdový elegán dávají najevo hliníková záda. Displej má úhlopříčku 4,8 palců a kvalitní obraz je docílen technologií HD Super AMOLED, která je navíc odolná díky vrstvě Corning Gorilla Glass 2.

Tím to zdaleka nekončí a i ostatní hardwarové parametry jsou velice slibné. S novým systémem přichází podpora vícejádrových procesorů, takže je v telefonu dvoujádrový procesor na frekvenci 1.5 GHz a operační paměť 1 GB. Pro pořízení snímku slouží 8Mpx zadní fotoaparát s bleskem a na přední straně je 1.9Mpx kamerka. Pro ukládání dat je přítomna kapacita 16 nebo 32 GB podle výběru, pokud ani to nebude stačit, nebude problém v rozšíření pomocí slotu na MicroSD kartu. Výdrž telefonu obstarává baterie o kapacitě 2300 mAh, což má zajistit denní používání. Kromě představeného modelu Ativ S můžeme na akci IFA do rodiny Samsung Windows Phone zařadit také modely Focus, Focus S, Focus 2.

Jak se vám tento mobilní telefon líbí?

Zdroj: windowsteamblog.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat