Sony má plán s logem Sony Ericsson!

Sony má plán s logem Sony Ericsson!
2012-07-14T10:35:50+02:00
• 14. 7. 2012

Jednomu ze zahraničních serverů se podařilo získat vyjádření samostatné společnosti Sony, jaké jsou její plány s logem na zařízeních, kde doposud najdeme původní od Sony Ericssonu.

Pokud jste byli doposud zvyklí na zelené logo, tak se pomalu chystejte na změnu, která může přijít během příštího roku. První telefon beze jména Sony Ericsson, ale stále s původním logem společnosti, Sony představila u modelové řady S a U. Server TechRadar mluvil se zaměstnancem z vedení firmy Sony, a ten odůvodnil stálou přítomnost loga na těle zařízení tím, že spotřebitelé mají stále spojeny tyto dvě značky v jednu. Nicméně absence loga bude postupem času narůstat, a to s příchodem nových modelů na mobilní trh.

Posledním zbývajícím telefonem ještě společného podniku je SE Xperia Active, která byla uvedena na trh v říjnu loňského roku a ještě minimálně dalších 18 měsíců bude možné vidět toto zařízení se starým logem – přesněji do dubna příštího roku. V nejbližší době společnost Sony plánuje uvést na trh první telefon bez zmiňovaného loga a má se jednat o modelovou řadu J.

Zdroj: Techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat