Nejnovější HTC nám už vyskakují z benchmarků

Nejnovější HTC nám už vyskakují z benchmarků
2012-07-13T18:10:00+02:00
• 13. 7. 2012

Je to jen několik dnů, co se na stránkách NenaMark2 benchmarku objevilo skóre nového HTC zařízení s označením Vertex. O tom se povídalo ve spojitosti s prohlášením HTC o nadcházejícím tabletu. Z benchmarků už vycházejí další modely. Nejnovější kousek je záhadné zařízení vybavené tím nejnovějším a nejvýkonnějším hardwarem.

Specifikace tohoto modelu, které se objevily na stránkách benchmarku GLBenchmark, sice ještě nejsou úplné, ale i tak naznačují, že se bude jednat o patrně nejvýkonnější androidí stroj vůbec. Zařízení bude vybaveno displejem s perfektním rozlišením 1794×1080, které naznačuje, že by se mohlo jednat kousek s tlačítky umístěnými na displeji, nebo tablet. Uvnitř bude tikat nový 1,5GHz Snapdragon S4 Pro od Qualcommu s označením MSM8960, čtyřmi jádry, grafickým čipem Andreno 320 a LTE/HSPA+ rádiem.

A jak si tento záhadny model HTC6435LVW v benchmarcích vede? Excelentně. Nejen, že poráží zatím nejvýkonnější HTC smartphone, globální verzi HTC One X, o více než 50 % v grafických testech, kde by měla být Tegra 3 obzvášt silná, ale úder uštědřuje i androidímu králi Samsungu Galaxy S III. Toho se svým skóre 121 FPS v Egypt Offscreen 720p testu poráží o neskutečných 20 %. Výsledkem 13685 drtí také jiné neznámé zařízení, které se ve skóre bechmarku objevilo s 1,7GHz procesorem neznámého typu a které má směřovat k americkému operátorovi AT&T.

Otázek kolem tohoto modelu je zatím mnoho. Jak by také ne, když ještě ani nevíme jestli se jedná o supervýkonný smartphone, další HTC tablet, nebo předvídaný 5 palcový phablet, postavený jako konkurent Samsung Galaxy Note II. Jediná další informace vyčtená z benchmarku je pro nás asi ta nejsmutnější – zařízení se u nás v této podobě asi nedočkáme. Směřuje totiž k americkému operátorovi Verizon Wireless. Nám tak nezbývá než doufat, že k nám HTC pošle androidí monstrum, které bude alespoň trochu podobné.

Zdroj: Droid Life

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Plachý

Blázen do mobilního života, Androidu, Google a HTC. Fanatický anti-fanatik marně se snažící o rozšíření objektivity. Na Dotekománii si od něj většinou počtete o Androidu, soudech, patentech a hrách. Také jej můžete nalézt na FI Masarykovy Univerzity, kde svadí nekonečný boj o vývojářskou budoucnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat