Kvalitní bezdrátová sluchátka od Meizu EP51 z českého skladu za nízkou cenu sponzorovaný článek

Kvalitní bezdrátová sluchátka od Meizu EP51 z českého skladu za nízkou cenu [sponzorovaný článek]
2018-07-10T23:51:37+02:00
• 10. 7. 2012

Meizu se kromě výroby chytrých telefonů pustilo i do výroby bezdrátových sluchátek. Nová sluchátka nesou název Meizu EP51, fungují přes Bluetooth, jsou voděodolná a mají přívětivou cenu, pouhých 660 Kč při zakoupení z českého skladu, díky tomu je budete mít do týdne doma. Navíc díky kupónu HSC4thD486 můžete získat další slevu.

Stylové a kvalitní

Meizu se vyznačuje výrobou kvalitních telefonů. Stejně jsou na tom i sluchátka Meizu EP51. Mají dobrou kvalitu zpracování a zvuk je též skvělý. Velikou výhodou pro sportovce je certifikace IPX4, která zvládne ochránit zařízení proti stříkající vodě. Sice si se sluchátky nezaplavete, ale nebudou poškozeny deštěm, potem či politím. Díky propojení s telefonem přes Bluetooth se odpoutáte od drátového připojení a máte tak volnější pohyb.

Sluchátka nabízí i veliké množství různých velikostí, takže v balení obdržíte čtyři druhy velikostí špuntů. V balení též máte elegantní obal na přenos sluchátek. Meizu EP51 jsou navíc magnetická, špunty mají v sobě magnety, takže se krásně k sobě spojí a vy nemusíte neustále rozmotávat spletená sluchátka, to už se vám díky magnetickému připnutí nestane. Díky tlumení okolního zvuku pomocí technologie aptX od Qualcommu si užijete poslouchání hudby bez rušivých zvuků z okolí.

Meizu EP51

Díky měkkým špuntům vás nebudou bolet uši ani po celodenním nošení. Jedno nabíjení trvá maximálně dvě hodiny a poslech na jedno nabití je šest hodin. Navíc si můžete vybrat jedno ze čtyř barevných provedení: červenočerné, bílé, modré a zelené. Meizu EP51 si můžete pořídit za akční cenu z českého skladu GW-5 v obchodě Gearbest za 30 USD (660 Kč). Díky speciálnímu kupónu HSC4thD486 získáte sluchátka ještě s větší slevou. A jak veliká sleva je? Přesvědčte se sami na webu Gearbest. Po zakoupení máte sluchátka do týdne doma.

Meizu EP51

Zdroj: gearbest.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat