BlackBerry v podání Microsoftu ?! fotogalerie

BlackBerry v podání Microsoftu ?! [fotogalerie]
2012-07-13T10:16:28+02:00
• 13. 7. 2012
2

Již nějakou dobu přinášíme nemilé zprávy o kanadské společnosti RIM, kterou znáte hlavně prostřednictvím mobilů BlackBerry. Poslední informace nenaznačují nic pěkného a budoucnost této společnosti je hodně nejistá. Akcionáři se začínají dívat po kompletním prodeji celé společnosti, ačkoliv je zde i možnost částečného rozprodeje. Otázkou je, kdo by koupil RIM?

blackberry_concept

Jedním z možných kandidátů je Microsoft, který se snaží se svým systémem Windows Phone 7. Již brzy bude muset ukázat v reálu, že nadcházející verze Windows Phone 8 je lepší a mělo by se s ní počítat jako se silným konkurentem. Již nyní víme, že nová verze přinese spoustu vylepšení hlavně pro korporátní sféru. Tam jsou šance pro Microsoft přímo ideální, pokud se podíváme na infrastrukturu mnohých firem, která je postavena zejména na produktech od redmondské společnosti.

Co když nakonec RIM skončí v rukách Microsoftu? Vznikl by smartphone nejen pro firemní sféru? To zatím nevíme a spekulovat o koupi nebudeme. Na druhou stranu toto pohlcení již napadlo některé designéry a vytvořili návrh mobilu, který by vzešel ze spojení výše jmenovaných společností.

blackberry_concept6blackberry_concept5blackberry_concept4blackberry_concept3blackberry_concept2

Rozhodně se jedná o zajímavé spojení, které by nebylo jen o smartphonu. RIM má stále dobré postavení a nabízí dobré služby pro firmy, které by se Microsoftu rozhodně hodily. Navíc by tak mohl Microsoft významně povyrůst v mobilním sektoru a dokázal by asi nabídnout nejlepší podnikové řešení. Co myslíte, byla by taková budoucnost růžová?

Zdroj: yankodesign.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Koncept pěkný, ale takových konceptů tu bylo a vždy to skončí nějakým plastem a širokým rámečkem kolem displeje. Nicméně, z tohoto konceptu by si designéři v BlackBerry měli vzít příklad a udělat takovou pecku s BB OS 10 a myslím si, že by se firma odkopla ode dna.

Ten design je naprosto bohovskej. Co se akvizice tyce, MS musi byt opatrnej, tohle uz by Nokii asi opravdu poslalo do kolen.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat