V ZTE vzniká velké mobilní překvapení!

V ZTE vzniká velké mobilní překvapení!
2012-07-13T06:43:43+02:00
• 13. 7. 2012
1

Společnost ZTE, která v poslední době sklízí úspěchy v prodeji mobilních telefonů běžící na platformě Android, není na trhu až tak dlouho. V současné době pracuje na největším mobilním esu, jehož podoba se má přibližovat druhu chytrého zařízení, jejichž počet na trhu můžeme spočítat na prstech jedné ruky. Čínský gigant na svém Twitter účtu oznámil velkou novinku. Co to asi bude?

Bez dalšího napínání můžeme mezi prvními sdělit mobilnímu světu, že výrobní společnost ZTE nyní pracuje na herním smartphonu, který má být jeden z nejmodernějších. Tímto krokem se tak zařadí mezi Nokii N-Gage a Sony Xperii Play.

Ale co dále můžeme očekávat od tajemné novinky? Bohužel, žádné další podrobnosti, jako je procesor či operační systém, firma neoznámila, a tak budeme muset posečkat i nadále. Nakonec, vzhledem k častému spojení nabídky technického maxima a nejnižší ceny, očekávejme velké překvapení, se kterým by mohli ovládnout herní mobilní svět.

Toto eso má v plánu ZTE vytáhnout z rukávu již za necelých 6 dní, přesněji ve středu 18. července, a s velkým očekáváním pro vás budeme hlídat další informace!

Zdroj: Twitter ZTE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

„Bohužel, žádné další podrobnosti, jako je procesor či operační systém, firma neoznámila“….no jo, operační systém..co to asi tak bude?! Že by DOS? :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat