Ultrarychlý zelenáč pohledem ženy SGS3

Ultrarychlý zelenáč pohledem ženy [SGS3]
2012-09-30T13:58:45+02:00
• 13. 6. 2012
5

Inteligentní, žádný asociál a přítulný. Nemluvím tu o žádném proměněném žabákovi, ale o Samsungu GALAXY S III, který ovládl pulty operátorů, srdce uživatelek a utkvěl ve snech mnoha nadšenců. V srdíčku nosí zeleného robůtka Androidu a rozhodně je o co stát.

Samsung-Galaxy-SIII

NEMÁTE SI S KÝM PROMLUVIT?…

… Poslechne každé vaše slovíčko. Možná to přijde jen mně, ale myslím si, že S Voice, je taková iPhoňácká Siri. Neříkám, že je to špatně, jen jsem tuto vymoženost, čekala dříve například u Sony.  Pro ty, které neskutečně irituje zvuk budíku, je S3 skvělým řešením. Prostě jen telefonu řeknete, že si chcete ještě chvilku přispat, a on vám vyhoví. Hlasové příkazy můžete dát i při přijímání a odmítání hovorů či focení.

samsung-galaxy-s3-s-voice-2_0

KOUKÁ SE VÁM DO OČÍ …

…a nevypne displej ani na chviličku. Přední kamerka nad displejem sleduje vaše oči, a pokud jsou upřeny na obrazovku, zamezí jeho ztmavnutí. Je to skvělý nápad. Koho neomezuje to, když čte delší text na telefonu, že displej prostě zhasne? Mě to omezuje velmi. Například když mám z telefonu opisovat nějaký text či čtu e-knihu.

samsung_galaxy_s3_presse_header

KDO LÉPE VYPRÁVÍ PŘÍBĚHY…

…než fotografie z večírků, dovolené či grilování? „Es trojka“ nasdílí vaše fotografie během několika sekund, a dokonce rozpozná tváře vašich přátel. Už žádné zdlouhavé stahování do počítače či úpravy do správného formátu před nahráním na web. Stačí jen jeden pohyb a vše je připraveno pro vyprávění těch nejlepších historek.

20120504090749_samsung-galaxy-s3-08

OLYMPIONIK…

… Galaxy je také oficiální mobilní telefon, pro letošní olympijské hry v Londýně. Visa a Samsung prý chtějí ukázat lidem krásu bezkontaktních platebních možností. Díky integrovanému čipu NFC a aplikaci Visa payWave zaplatíte do 20 liber pouhým přiložením telefonu k zařízení. Žádné zdržování s přemýšlením nad pinem či zdlouhavým vyřizováním požadavků platebních karet. No není to super? Prostě se vám bude něco líbit, vy přijdete, pípnete, vezmete si to a odejdete. Myslím, že je to velice dobrý nápad! Alespoň pro nás ženy.

galaxys3-olympics

O2 A VODAFONE, KONKURENČNÍ BOJ? …

Když jsem se na Twitteru dozvěděla, že Vodafone nabízí Samsung GALAXY S III za polovic, trochu mě to pobavilo. Nakonec mi to přišlo jako dobrá reklama a nějak více jsem se nezajímala. Až do doby, kdy O2 oznámilo, že budou na jedné z pražských prodejen také nabízet SGS3 za poloviční cenu. Samozřejmě ke všemu byl nějaký vymezený tarif, aby ani jeden z operátorů nemohl prodělat. Co myslíte? Dobrá reklama či konkurenční boj?

O2%20Vodafone

DROP TEST

Letem videovým světem, přesněji na Youtube, prolétlo video, které porovnává, co vydrží iPhone 4S a SGS3 po opakovaném pádu na zem. Výsledek jistě očekávají čtenáři i v zadních řadách. Po 3. pádu na beton se iPhonu 4S roztříštil displej. Telefon však stále reagoval na dotyk. SGS3 se po 3. pádu rozdělil na přístroj a zadní kryt a zcela se mu roztříštil displej, podobně jako u iPhonu. Na rozdíl od něj však Samsung vůbec nereagoval.

ZÁVĚREM

Z tohoto všeho nám tedy vyplývá, že Samsung Galaxy S III je chytrý telefon s mnoha funkcemi a díky olympiádě v Londýně bude slavný. Na konec tu máme jeden překvapivý závěr: nesmíte s ním házet o beton či cokoli tvrdého, jinak ho zničíte.

Samsung-Galaxy-S3-off

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jahůdků Terez

První redaktorka Dotekomania.cz píšící o mobilních telefonech, členka testovacího O2 guru týmu, blogerka, redaktorka Mitvsehotovo.cz a administrativní pracovnice ve VVV Most. Studentka strojařiny, která se nebojí říct svůj názor. Závislost na knihách a kávě. Velká sestra dvou malých slečen, která by se pro pravé přátele rozkrájela. Zálibu nachází v řízení svého stařičkého Póla, moderních technologiích, fotografiích, umění, seriálech, fotbalu, hudbě a marketingu.

Komentáře

Líbila by se mi funkce, kdy můžu rozespalý zařvat, že chci spát. Nelíbilo by se to možná šéfovi. Na mě je SGSIII velké pádlo a nemám ani moc chutí se s ním přátelit. Opravdu je to vhodný mobil pro ženy? Já bych volil stylové Sony, ta se mi líbila moc a nerad jsem se s Xperii P loučil.

Terez Jahůdků

13. 6. 2012, 20:13

Zdravím Hurvínka =) ano napsala jsem to já ;) 100% žena ;) ..

Jůů, Hurvínek, chci podpis!!

Přemysl Vaculík

VIP 13. 6. 2012, 13:14

locomachine: milý Hurvínku, ano, napsala :)

locomachine

13. 6. 2012, 13:08

Jestli tenhle článek napsala spontáně žena, tak já jsem Hurvínek.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat