BlackBerry Playbook zvládne aplikace z Apple iOS video

BlackBerry Playbook zvládne aplikace z Apple iOS [video]
2012-06-14T06:57:46+02:00
• 14. 6. 2012
9

Kanadská společnost RIM na tom není dobře a zřejmě nakonec padne do rukou většího výrobce. Ale o tom někdy jindy. Doposud má ve svém portfoliu pouze jeden tablet a tím je PlayBook, který se dnes prodává poměrně levně (cca 200 dolarů). Jedná se o celkem výkonný kousek s displejem o úhlopříčce 7 palců. Již jsme mohli vidět, že zvládne spustit aplikace určené pro Android, ale vývojáři jdou ještě dál.

playbooknavigator

Na internetu se objevilo video, na kterém si PlayBook poradí i s aplikacemi pro Apple iOS. Nejedná se o nic jednoduchého a zatím to má k dokonalosti daleko, ale i tak se jedná o zajímavou ukázku schopností komunity a tohoto tabletu.

Za vším stojí člověk s nickem businesscat2000 a jen připomíná, že se nejedná o čistou emulaci. Pro spuštění aplikací je využíváno několika API rozhraní a jedná se o poměrně složitou záležitost. Využívá několika společných prvků, které má PlayBook a zařízení od Applu.

Ale musíme se ptát, k čemu je to dobré? Jen jako demonstrace možností PlayBooku a schopností komunity? To necháme na vás, ale znovu se ukazuje, že nic není nemožné.

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Spidder: Co se tyce apps pro PlayBook, tak tech uz je nekolik desitek tisic a najde se mezi nimi mnoho zastupcu vyznamnych aplikaci, ktere najdeme i na ostatnich platformach.

je mi BB fakt líto. Myslím, že mají dobré výrobky a ten Playbook bude dobré zařízení, což už mimochodem bylo dokázáno různými výkonovými testy, ale bohužel, na to se příliš nehraje.

goob- To je fakt, ale ikdyby to byla pravdatak doufám že to nebude Samsung, nebo do tak bezvadného zařízení se super OS plácnou android a bude to v….

Budu vulgarni, ale hned v prvni vete opet neskutecna, nicim nepodlozena sracka. Nedivim se, ze to ma BB tak tezke, kdyz se o nem pisi neustale takove bludy… :-(

zdendasikula: oni asi koukají na officiální stránky, viz můj odkaz.

Zwick: To také nechápu, na kdejakej (i čínskej) krám s androidem je na mobilmánii recenzí spousta a na solidní výrobek od BB ne, snad ho udělají, jelikož vypadá dobře a i ta cena (v ČR stojí 7-8 ale v ne zrovna důvěryhodných obchodech) ikdyby stál u nás těch 8 Tisíc 16GB model tak by jistě prorazil. Aplikací asi mnoho nebude, ale to je jen otázka času.

Udivuje mě, že si něco takového nezaslouží plnohodnotný článek…

Maartas1o:
V ČRasi nikde (mimo šedých dovozů, bazarů nebo kopií)
http://us.blackberry.com/playbook-tablet/tablet-wheretobuy.jsp

Playbook za 200 dolarů, kde?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat