U:fon chystá revoluci na své smrtelné posteli Aktualizováno

U:fon chystá revoluci na své smrtelné posteli [Aktualizováno]
2012-06-04T08:00:16+02:00
• 4. 6. 2012
6

Čtvrtý český operátor – U:fon, jež se zatím moc neprosadil, zřejmě představí revoluční nabídku na českém trhu, která by mohla být začátkem telekomunikační revoluce. Nová nabídka nese název Volání za korunu a už její název vypovídá o obsahu služby.

logo (1)

Za měsíční poplatek 200 Kč budete moci volat po celé České republice do všech sítí za neuvěřitelnou 1 korunu za minutu. K tomu ještě dostanete 100 volných minut, které můžete čerpat nejen voláním na česká čísla, ale i na evropské pevné linky v zóně 1. Cena jedné SMS je 1,50 Kč. Na nový tarif Volání za korunu budete moci přejít s každou službou Unifon během června.

Paušál200 Kč
Volné jednotky100 min
Volání v ČR1 Kč
Volání v zóně 11 Kč
SMS1,50 Kč

Zároveň je potřeba zdůraznit, že by tato nabídka mohla zavařit i stávajícím VOIP operátorům, protože cena za minutu je momentálně bezkonkurenční i v těchto vodách. Pokud U:fon zapracuje na pokrytí, určitě má šanci se konečně prosadit. Otázkou je, jestli aukce volných frekvencí nepřinese dalšího operátora, který by mohl tyto plány zmařit. Tento tarif zatím není uveřejněný. K informaci o něm jsme se dostali čistě náhodou, a tak si na něj musíme chvíli počkat. Co na něj říkáte?

Nakonec je pro úplnost ještě potřeba zmínit země zóny 1. Jsou jimi: Slovensko, Polsko, Německo, Rakousko, Andora, Belgie, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Kypr, Irsko, Itálie a Vatikán,Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Monako, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, Rumunsko, San Marino, Španělsko, Švédsko, Velká Británie a konečně Řecko.

Aktualizováno:

Operátor U:fon dnes zveřejnil a potvrdil tuto nabídku na svých webových stránkách. Navíc nabízí dva doplňkové balíčky. Za první utratíte 100 Kč měsíčně a získáte 50 volných minut do všech sítí. Druhý stojí stejně a získáte 200 volných minut jen do pevných sítí v ČR a v Evropě. Naše informace byly tedy správné a nyní zůstává otázka, zaujme zákazníky?

Nabídku můžete nalézt zde: http://www.ufon.cz/cs/e-shop/vyber-doplnkove-sluzby/param-tarif/volani-za-korunu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

Tohle ale měli nabídnout před těmi 4 lety, to by opravdu byla revoluce a měli šanci. Dneska nevím nevím… Naprosto nekonkurenčními cenami zabili svou šanci na začátku, kdy lidi byli ochotni k nim jít. Dneska už dle mého názoru tu šanci nemají, to už prostě prokaučovali. Hned od počátku měli mít předplacenky, 3 Kč do všech sítí, lidi by jim utrhali ruce. Zkrátka absolutně nezvládnutý vstup na trh, taky to podle toho dopadlo všechno… Vůbec nechápu, kdo jim ten vstup připravoval a vymýšlel, asi nějaký diverzant velké trojky. Hůř už to snad ani udělat nešlo.

Dokud nebudou mít v nabídce aspoň jeden slušnej mobil, tak se jim restart nepovede…

Nemluvě o tom, že mi ještě měsíc po zrušení smlouvy naúčtovali 1 měsíc + nedoplatek v podobě 2 měsíců paušálu. Samozřejmě služba už byla zrušená a nefunkční, ale už jsem neměl nervy to řešit, tak jsem to zaplatil a od tý doby je klid.

u:fona už nikdy více! Měl jsem od nich internet, údajně 3Mb/s. Signál skoro nikde, rychlost max. 2Mb/s. To bych ještě bral. Ale. Opravdu velikánskej problém nastal při rušení tohoto internetu (smlouva bez závazků). 4 měsíce trvalo zrušení smlouvy!!! Takových keců kolem toho, operátoři totálně vylízaný a neschopný poradit. Nakonec jsem musel poslat písemnou výpověď na velení, která se mi ale stejně nepochopitelně vrátila, po znovu odeslání už OK.

operatori by meli k takovym balicku pridavat i volani do USA a Kanady. U moho VOIP je volani do USA snad nejlevnejsi polozkou, navic ani nerozlisuji mobil a pevnou. A takova reklama, ze muzeme volat za 1 Kc az miliarde lidi by nebyla marna.

Čáslava Lubomír

4. 6. 2012, 8:12

Operátor, který nezačne myslet s dobou a neudělá něco s rychlostí sítě (LTE), datovými tarify a FUP, může na nějakou revoluci rovnou zapomenout.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat