Acer Iconia W700–Windows 8 a 11.6 palců

Acer Iconia W700–Windows 8 a 11.6 palců
2012-06-04T08:20:47+02:00
• 4. 6. 2012

Prozatím jsme si mohli koupit tablet, který měl systém iOS nebo Android. Tento rok očekáváme třetí operační systém, a tím je Windows 8, který je designovaný hlavně pro tablety a hodně se od něj očekává. Zřejmě bude mít na mobilním trhu úspěšnější cestu než jeho příbuzný systém Windows Phone, ale to ukáže až čas. Nyní se začínají objevovat první vzorky a prototypy, které zasáhnou pulty našich obchodů ke konci roku. Zřejmě bude probíhat těžký souboj mezi výrobci, do kterého se zapojí i společnost Acer se svým tabletem Iconia W700 se systémem Windows 8.

image

Prozatím nemáme dostatek informací, ale zdá se, že se bude jednat o celkem výkonný tablet, který má co nabídnout. Asi nejdominantnější specifikací je samotný displej, který dosahuje úhlopříčky 11.6 palců a rozlišení Full HD (1920 x 1080 pixelů). Navíc zvládá multitouch až deseti prstů. Na zvuku se také nešetřilo a získal podporu Dolby Home Theater, z čehož můžeme usuzovat, že bude určen hlavně pro domácnosti.

Acer Iconia W700 není tablet postavený na architektuře ARM. Vše běží na procesoru Intel Ivy Bridge, ale to by se ještě před samotným prodejem mohlo změnit. Nyní můžeme jen dodat, že tablet disponuje třemi USB porty, Thunderboltem a mini HDMI konektorem. Součástí je i kolébka s možností nastavení polohy. Cena za tento model by se měla pohybovat v rozmezí 799 až 999 dolarů. Nyní se již můžete podívat na video, kde je v rychlosti představen.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat