Sony aktualizuje Xperia Mini Pro a chystá nový SmartDock

Sony aktualizuje Xperia Mini Pro a chystá nový SmartDock
2012-09-30T14:22:52+02:00
• 6. 6. 2012
1

Sony podle plánu postupně uvolňuje aktualizace pro všechny chytré telefony Xperia minulého roku kromě Xperia Play, která je v tomto výjimkou. Již dnes můžete provozovat nejnovější systém Ice Cream Sandwich na telefonech Xperia Arc/Arc S, Neo/Neo V, Ray a Pro. Tento seznam obohatí malí bratři Xperia Mini Pro a Live With Walkman. Aktualizovat můžete hned několika způsoby, ale pro většinu uživatelů bude nejjednodušší skrze telefon. Můžete také telefon připojit k počítači a zjistit si dostupnost aktualizace v programu Sony PC Companion či SEUS. Pokročilejší můžou použít Flashtool nebo CWM, ale to běžným uživatelům nedoporučuji. Zbývají tedy už jen dva modely loňského roku, na které bude aktualizace dostupná velice brzo.

Xperia P TV Dock, nástupce SmartDock

Novou dokovací stanici představilo Sony pro jeden z nejlepších modelů svého portfolia – Xperia P. Už však není nazýván SmartDock, nýbrž Xperia P TV Dock. V čem se liší? Stále bude dostupný HDMI konektor pro připojení k televizi, ale nebude již mít žádné USB porty. Říkáte si proč? Náhradou se stane bezdrátová technologie Bluetooth, která zvládne obsluhovat klávesnici i myš, což je přeci pohodlnější. Jeden konektor by ale byl přece jen jistotou. Dostupný bude v létě za ještě neznámou cenu.

Zdroj: xperiablog.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

To je skvělý,že už aktualizuje i mini pro a Live with Walkman a já se se svým Neo V jěště nedočkala :/ zkoušela jsem to i v nastavení telefonu i přes pc companion a hlásí mi to že mám již nejnovější verzi :/ a to mám telefon zakoupený u O2.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat