Samsung SAFE Galaxy S 3–verze pro firmy

Samsung SAFE Galaxy S 3–verze pro firmy
2012-06-18T16:33:19+02:00
• 18. 6. 2012

Samsung Galaxy S 3 je v současnosti dostupný v několika variantách, a to nemluvíme o barvách. Prozatím jsou tři výrazné verze, které jsou dostupné pro specifické trhy. Nalezneme u nich rozdíly hlavně v hardwaru. Jedná se o kombinace dvoujádrových a čtyřjádrových procesorů a 1 GB nebo 2 GB RAM. Nyní do této úzké rodinky přibývá Samsung SAFE Galaxy S 3 a, jak název napovídá, ten bude zaměřen na bezpečnost a podnikové využití.

ban_gel3

Ve skutečnosti SAFE znamená Samsung Approved for Enterprise, a tak je cílová skupina zákazníků předem daná. Nejedná se pouze o změnu názvu a nějakém přestylování vzhledu Androidu. Tato novinka získává podporu šifrování AES-256, VPN a vzdálenou správu mobilu. Samozřejmě se nejedná o kompletní výčet vylepšení. Můžeme třeba zmínit podporu Microsoft Exchange ActiveSync, 338 IT, certifikaci FIPS 140-2 atd.

img_gel3_02

Nejedná se jen o nějaké vylepšení, které si vymyslel sám Samsung. Na SAFE Galaxy S 3 se podílí i společnosti Cisco, Citrix a VMware solutions, díky kterým bude na tomto smartphonu umožněna specifická virtualizace. Můžeme dále jmenovat nejrůznější firmy nebo podporu dalších podnikových řešeních, ale asi je každému jasné, že si jej nebudeme moci pořídit jen tak v obchodě. Samsung touto verzí nejspíše vzkazuje, že hodlá zaútočit i na firemní zákazníky a znepříjemnit tak působení jiných firem.

Zdroj: samsungmobileb2b.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat