Pořad Na Dotek #02 – V novém vzhledu a s hostem

Pořad Na Dotek #02 – V novém vzhledu a s hostem
2012-06-21T09:30:25+02:00
• 21. 6. 2012
2

image

Pořad dříve známý jako iShow, se díky vašim reakcím přejmenoval na pořad Na Dotek a spolu s touto změnou přináší několik dalších novinek. Moderátorská dvojice zůstala ve stejné sestavě – Matouš Eckert a Michal Král. V tomto díle probereme témata WWDC 2012 (iOS 6, iPhone 5), Google Maps, Nano SIM a na závěr uvidíte našeho prvního hosta – šéfredaktora webu Dotekománie Přemysla Vaculíka v rozhovoru ohledně osobních zkušeností se smartphonem Samsung Galaxy S III.


Natáčení probíhalo před konferencí WWDC 2012, vydání pořadu doprovázely technické změny a potíže, které si také vyžádaly opožděné vydání. Proto omluvte použití budoucího času u tématu WWDC a iOS 6. Děkujeme za pochopení.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Král

Kameraman, grafik a fotograf na volnoběžce. U nás se především stará o YouTube kanál, kde jste jej mohli vidět v pořadech jako NaDotek nebo Live.

Komentáře

Tak toto už bylo podstatně lepší, než první díl. Mluvili jste vcelku plynule, tolik si neskákali do řeči atd. Bylo to dobré, těším se na příští díl!

A co se týče budoucnosti SIM, tak ji moc nevidím, jednoho dne budou nějaké „kódy“ nebo tak něco, které dostaneme v rámci smlouvy s operátorem, a pak tento kód jen vložíme při aktivaci zařízení.
Teda takto by to bylo naprosto nejlehčí a navíc by bylo možné zachovat předplacenky bez toho, aniž by musel člověk zajít na pobočku operátora.
Jediná nevýhoda tohoto konceptu bude v délce toho kódu, neboť by byl možná i podobně dlouhý, jako je adresa IPv6 (možná kratší, ale každopádně se musí počítat s budoucností, ne jako když vznikalo IPv4, kdy se předpokládalo, že 4,3 miliard adres bude stačit)

Pěkný první díl, jen si myslím, že není problém si opatřit bílé plátno (či jiné pozadí) a ubrus „Pilsner Urquell“ taky nepatří mezi nejvhodnější.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat