Xbox Live aplikace dostupná pro Android i iOS

Xbox Live aplikace dostupná pro Android i iOS
2012-06-14T08:00:00+02:00
• 14. 6. 2012

Už dlouho se spekuluje o očekávané aplikaci s propojením na služby Xbox Live. Měla být dostupná pro Android a iOS. Nyní se konečně dočkal i zelený mužíček a pro iOS verzi, která již dostupná je,  přišla aktualizace. Verze pro Windows Phone již je na Marketplace delší dobu.

0

Microsoft zprvu nabízel aplikaci pro přístup k Xbox Live pouze pro svůj systém Windows Phone. Nyní se situace mění. V Redmondu připravili další aplikaci, tentokrát pro Android.

Novou aplikaci My Xbox Live najdete na Google Play a je samozřejmě zdarma. Nabízí možnost online srovnávání vašich výsledků v jednotlivých hrách s vašimi přáteli. Nabízí také možnost posílat zprávy, upravovat vašeho herního avatara a měnit profil.

unnamedunnamed234

Grafická podoba aplikace se velmi podobá jejímu protějšku pro Windows Phone. Microsoft dokonce přidal do aplikace i spodní lištu, která je nápadně podobná kontextové liště ve Windows Phone. Pokud si chcete aplikaci vyzkoušet, bude zapotřebí váš Live ID účet spojený s Xbox Live, telefon s minimální verzí Androidu 2.2 a rozlišením displeje WGVA.

Verze pro iOS se dočkala aktualizace, která přináší možnost propojení s konzolí Xbox 360. Můžete tak konzoli na dálku ovládat pomocí vašeho zařízením s iOS. Zároveň je do aplikace implementována nová grafika s vysokým rozlišením pro nejnovější verzi tabletu iPad. Funkce pro ovládání konzole zatím pro Android chybí, ale je možné, že jí Microsoft skrze aktualizaci do aplikace doplní.

5

Zdroje: Phonearena, The Verge, Google Play, App Store

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat