Pinterest pro Android na Google I/O

Pinterest pro Android na Google I/O
2012-06-25T21:34:21+02:00
• 25. 6. 2012

Za pouhé dva dny začíná akce zvaná Google I/O. Čekáme od ní mnoho – mimo jiné Nexus tablet. Právě teď se však objevila informace, že zde nejspíš bude představena mobilní verze aplikace pro úspěšnou sociální síť Pinterest.

Pinterest je sociální síť, která vám umožňuje vytvářet nástěnky, na něž pak připichujete (anglicky pin) obrázky. Síť je úspěšná především mezi ženami. Muži však nezůstávají pozadu, a tak zde najdeme kromě nástěnek plných svatebních šatů a kuchyní i nástěnky přetékající snímky aut či motocyklů.

Velkou nevýhodou Pinterestu je nemožnost přidávat položky z mobilního zařízení. Přes webové rozhraní můžete nástěnky prohlížet, ale nemůžete obrázky vkládat. To by se ale mělo brzy změnit.

Na Google I/O se chystá mnoho vývojářských týmů. Jedním z nich je právě i tým Pinterestu. Z oficiální aplikace pro Google I/O pro Android dnes vyplynulo, že se chystají představit Pinterest pro Android. V popisu expozice je přímo uvedeno, že Pinterest je nyní dostupný pro Android.

Celý androidí svět se samozřejmě vrhnul na Google Play, kde však aplikace zatím k dispozici není. Pravděpodobně se tak jedná o nechtěné prozrazení, které ovšem o to víc láká a napíná uživatele.

Zda dojde k uvolnění aplikace již během Google I/O, nebo zde bude pouze představena nedokončená verze, nevíme. Jisté však je, že se mobilní aplikace pro sociální síť Pinterest na Androidu dočkáme brzy.

Zdroj: PJ Rosenberg, Android Community

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat