Hlavní partner 47.kviff je opět v červené

Hlavní partner 47.kviff je opět v červené
2012-06-26T08:14:35+02:00
• 26. 6. 2012

Jako každým rokem se v Karlových Varech začnou objevovat filmové hvězdy, kupy reportérů, slavní lidé a spousta různých národů. 29. 6. 2012 totiž začíná již 47. ročník celosvětového karlovarského filmového festivalu (dále jen kviff). A co si pro nás letos Vodefone jako hlavní partner celé akce připravil?

jzfghjfn

Můžeme se těšit, že nás po celou dobu kviffu bude následovat spousta aktivit, právě od našeho červeného operátora. Je nachystána akce i přes sociální síť Twitter, kde nezapomeňte po dobu festivalu sledovat http://twitter.com/VodafoneVary. Jelikož bude na „městské pláži“ Wi-Fi od Vodafone zdarma, nemusíte se strachovat, že by vám něco uteklo.

Jelikož tématem je „Užijte si ve Varech moře zábavy“, připravil Vodafone v prostorech u Vřídla městskou pláž, na které se návštěvníci mohou účastnit mnoha „plážových“ akcí. Půjde především o soutěže o plážové ceny, ping pong, pétanque apod. Jako památku si odtud můžete odnést fotografii ve stylu Pobřežní hlídky (pozn. redakce – Dámy pozor na Pamelu ;)).

mjdbcs

Stejně jako minulý rok i letos Vodafone vypustí aplikaci KVIFF Guide tentokrát ovšem verzi 2012. Zde bude k vidění veškerý program kin, přehledná mapa Karlových Varů i aktuální informace. Pokud se rozhodnete na poslední chvíli, můžete se přes aplikaci podívat, jestli je ještě na vybraný film volno a rezervovat si lístky či soutěžit o nejrůznější ceny. Pokud se však ocitnete off-line nemusíte se bát, že by vám film utekl, jednoduše si lístky zarezervujete pomocí SMS.

V této aplikaci budou i uveřejněné indicie na pomoc při soutěži Toulavý Android, kterou pořádá Festivalový deník. Indicie budou v aplikaci uvedeny každý den a dovedou vás k VF Smart II či jedinečné filmové trofeji.

ujbds

Vodafone po dobu kviffu připravil pro své zákazníky ve věku od 15-26 let skvělou nabídku. A to, že když si v době festivalu pořídíte studentský balíček, budete moci neomezeně až rok volat vybraným čtyřem kamarádům. A to se vyplatí, jak by řekl Horst Fuchs. Tento speciální tarif si můžete pořídit po celou dobu festivalu na prodejně v ulici T. G. Masaryka a v OC Varyáda.

var

Pro nahrávání fotek z iPhone, iPod Touch či Androidu Vodafone vyvinul speciální foto editor, ve kterém můžete upravit své fotky dříve, než je pošlete přátelům, pošlete si plážovou pohlednici či se vyfotíte jako člen pobřežní hlídky. Foto editor se jmenuje Vodafone Fotografik a je ke stažení na App Store či Google play.

jscn

Závěrem bych chtěla poděkovat Vodafone za poskytnutí informací a popřát hezký a ničím nerušený průběh festivalu. Spoustu nových zákazníku a budoucích úspěchů. Já osobně se na kviff chystám a těším se na využití veškerých služeb od tohoto červeného operátora. Ještě jednou děkuji.

jbcdsd

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jahůdků Terez

První redaktorka Dotekomania.cz píšící o mobilních telefonech, členka testovacího O2 guru týmu, blogerka, redaktorka Mitvsehotovo.cz a administrativní pracovnice ve VVV Most. Studentka strojařiny, která se nebojí říct svůj názor. Závislost na knihách a kávě. Velká sestra dvou malých slečen, která by se pro pravé přátele rozkrájela. Zálibu nachází v řízení svého stařičkého Póla, moderních technologiích, fotografiích, umění, seriálech, fotbalu, hudbě a marketingu.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat