Chytrý luxus: Tablet a smartphone Lamborghini

Chytrý luxus: Tablet a smartphone Lamborghini
2012-06-09T13:59:51+02:00
• 9. 6. 2012
7

Ve světě mobilních zařízení se občas objevují velmi luxusní mobily, které jsou svou cenou určeny jen pro malé procento lidí. Doposud jsme mohli většinou vidět hloupé mobily převlečené do zlata, titanu, krokodýlí kůže anebo do diamantů. Nyní se i v této sféře začínají objevovat smartphony a tablety, které si zřejmě nikdy nepořídíte. Třeba Lamborghini v Rusku představilo smartphone TL700 a tablet L2800.

147410

Nejprve se podíváme na smartphone, který má displej s úhlopříčkou 3.7 palce a rozlišení 800 x 480 pixelů. Fajnšmekři by čekali Gorila Glass 2, ale zde je displej ze safíru. V mobilu tepe blíže nespecifikovaný procesor od Qualcommu, který čerpá energii z baterie s kapacitou 1400 mAh. Na zadní straně je 5MPx kamera, na přední pouze VGA. Interní paměť nabízí pouhé 4 GB a není nám známo, jestli je vůbec přítomen slot pro microSD karty. Mobil nese označení Lamborghini TL700 a je vybaven Androidem 2.3.

Na smartphonu nalezneme zlato, krokodýlí kůži a již zmiňovaný safír. Cena se pohybuje kolem 56 000 Kč.

Tentokrát tu máme i luxusní tablet, který má bohužel Android 2.3, ale je přislíben update na Android 4.0. Displej má rozměr 9.7 palce s rozlišením 1024 x 768 a opět je použit safír místo odolného skla. Ostatní výbava je téměř identická s výše uvedeným smartphonem. Procesor je taktéž Qualcomm s taktem 1.2 GHz, ale zřejmě se jedná o jednojádro. Tablet Lamborghini L2800 vás přijde přibližně na 47 000 Kč.

Bohužel neznáme pravého výrobce těchto zařízení. Otázka ale hlavně je, jestli se najde kupec. Lamborghini smartphone a tablet vybočují pouze (ne)pěknou cenou, ale ve všech ostatních ohledech se jedná o zastaralé kousky. Možná ale někdo dá přednost tomuto druhu luxusu před praktickým využitím.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Tablet ještě vypadá vcelku k světu, teda spíš obyčejně, ale co je za svinstvo ten mobil? Proč vždycky když se vyrábí nějaký telefon z luxusních materiálů, tak to vypadá takto? To se těm lidem líbí?

shvecik: No tak hlavně tam nebude kvůli svojí křehkosti. Ono je sice hezké, že by tam nebyl ani škrábanec, ale ráz by jsi ho upustil na zem a zbyla by z něj jen lesklá hromádka neštěstí. :-) Je totiž tvrdé ruku v ruce s tím, že je křehké. :-)

MischeLL233

11. 6. 2012, 13:33

Stejně tyto luxusní telefony nechápu. Já myslel, že bohatí lidé chtějí všechno nej – nejvýkonnější, nejnovější, nejchytřejší, nejdražší. Jejich supersporty taky přináší neustálé novinky a navýšení výkonu. Je mě jasné, že nejsou mobilmaniaci a nemusí tomu rozumět, ale jde přeci o to, aby mohli říct, že to je nej. 3 roky staré hloupé Nokie a Androidové telefony od pochybných čínských výrobců oblečené do drahých materiálů, které jsou horší než běžné smartphony střední třídy za zlomkovou cenu, mi teda luxusní nepřijdou.

Tablet je evidentně mířený nejen pro bohaté, ale především pro lidi bez špetky vkusu

Peťa Shvecik

9. 6. 2012, 14:49

No asi to bude hlavne pro ty, co maji v garazi aspon jedno Lambo :-) uz v zakladni vybave je mireno na ty, kterym jde hlavne o znacku a ne o verzi androidu. A ze by lamborghiny udelalo ve svych autech konektor pro tyto zarizeni jako ma treba iphone v nektrych luxusnich autech? :-)

„Otázka ale hlavně je, jestli se najde kupec.“ –
Právě proto je představili v Rusku. Tam se jich najde… ;-)

Peťa Shvecik

9. 6. 2012, 14:18

No myslim, ze safirove sklicko bude odolnejsi nez gorila glass, mam ho na hodinkach a po dvou letech ani skrabanec na gorila glass I jsem uz videl nejeden skrabanec, ikdyz je hodne odolne ale urcite bude levnejsi nez safirove sklicko….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat