Samsung vyhlásil soutěž o 4 miliony dolarů

Samsung vyhlásil soutěž o 4 miliony dolarů
2012-05-09T08:14:04+02:00
• 9. 5. 2012

Samsung vyhlásil další soutěž určenou mobilním vývojářům. Jejím cílem je rozšířit portfolio aplikací, které jsou určeny modelu Galaxy Note a tabletům řady Galaxy Tab. Celkem 80 výherců soutěže si rozdělí odměnu ve výši převyšující 4 miliony dolarů. Kromě peněžní odměny se výhercům dostane i mimořádné podpory v podobě propagace jejich aplikací.

h1_logo

Odměnu získají autoři aplikací, které budou mezi 30 nejlepšími v kategorii her, 30 v kategorii ostatních aplikací a 20 aplikací, které využívají technologii S Pen (stylus dodávaný k telefonu Galaxy Note). Všechny aplikace musí být určeny výhradně tabletům a modelu Note.

Samsung Smart App Challenge 2012 bude hodnocena podle nejjednoduššího hlediska, kterým je počet stažení dané aplikace ze služby Samsung Apps. Toto kritérium se týká 60 klasických aplikací pro řadu Tab a Note. U aplikací, které využívají S Pen SDK bude přihlíženo ke kreativitě, originalitě a funkčnosti dané aplikace.

Pokud máte zájem se soutěže zúčastnit, můžete se registrovat v období mezi 7. květnem a 30. zářím. Ve stejném období jsou také započítávány počty stažení. Vyhodnocení proběhne v průběhu října a 31. dne tohoto měsíce dojde k vyhlášení vítězů.

Více informací najdete na oficiálních stránkách soutěže http://www.smartappchallenge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat