Samsung Galaxy S III zachycen na videu?!

Samsung Galaxy S III zachycen na videu?!
2012-04-20T11:52:27+02:00
• 20. 4. 2012
35

Samsungu se poměrně dobře dařilo skrývat svou nejnovější vlajkovou loď a zatím jen kontroval, že všechny údajné fotografie jsou podvrh. Nyní se objevilo video ve Vietnamu, na kterém je představen právě zmiňovaný smartphone.

sgs3 (1)

Nebudeme vás zbytečně zdržovat, ale zde jsou specifikace ve zkratce. Displej má rozlišení 720 x 1184 (320 DPI) s úhlopříčkou 4.6 palce. Je poháněn čtyřjádrovým procesorem s taktem 1.4GHz a vybaven 1 GB RAM. Zbylé specifikace nejsou nijak překvapivé. Zadní foťák má 8MPx, interní paměť je 16 GB a samozřejmě podporuje microSD karty. Baterie dosáhla na kapacitu 2050mAh a obsahuje NFC anténu.

Server Engadget se zeptal na vyjádření Samsungu, to bylo pochopitelné:

„We will be able to tell you more at the 2012 Samsung Mobile Unpacked.“

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Peťa Shvecik

22. 4. 2012, 19:40

čištapadesát semsang tči u naš vzadu ve stánku, neče pán koupit i travu? :-D

Haha, zase ten vietnamec u stolu jako u iPhonu 5. Tomu nevěřím ani nos mezi očima. Tvrdili se stejnou grácií minulý rok, že mají model nového iPhonu 5, kasali se s tím snad 10 minut otáčením stroje na kameru… A ve finále? iPhone 5 žádný nebyl, a už vůbec tak nevypadal.

Zůstávám zde naprosto chladným, myslím, že Samsung představí designově odlišný telefon 3. května. Ale pokud by přecejen takto měl vypadat, budu těžce zklamán.

tohle určitě nebude SGS3, protože zaměstnanci Samsungu na rozdíl od applu neztrácejí prototypy

no,nato ze ma 4-jadro, tak dost pomaly reaguje na dotyk, nie?? to moj SGS je raketa oproti tomuto ked to porovnam, to asi urcite nebude Galaxy S3…:-)

Chcete něco specifického,co má Apple?Kupte si Apple.Něco,co má Moto?Jděte do Motoroly.Jste jak ten ma…………..gór. :-)

…se bavím.Zajímavé je,že mnozí víte,jak vypadat nebude,ale nikdo,jak vypadat bude…:)

Vzhled bude určitě ještě jinej, to je jasný…
spíš mě mrzí, že výrobci smartfounů rvou do svejch špiček jenom větší a větší výkon. Hlavně naboostit ramky a procesor:D Vůbec by mi nevadilo kdyby to mělo „jenom“ dvoujádro a ty lepší tomu daj ještě nějakej pěknej design, to je všek
Kdyby tam tak byla navíc nějaká inovace, kterou u konkurence nenajdu. Něco speciálního. Třeba u applu Siri, nebo Motoroly ta baterka, teda to není moc inovace, ale je víc než mi dá konkurence, u nás sice ne moc dobře použitelná, ale něco na tenhle styl, čím se odlišit!

Samsung to takovou dobu tají a najednou to předvede nějaký Vietnamec? Ta kombinace už sama o sobě je dost směšná. :-D

Hehe nedivil bych se kdyby to video vytvorika konkurence, aby spousta lidi prestalo cekat na S3 a koupilo si telefony ktery oni prave vydali :-).
Jsem si jistej ze takhle S3 teda vypadat nebude :-).

Bůh ví, co je tohle za model vůbec…

23: Note

btw, ak by toto bol planovany design Galaxy S3, tak potom preco Samsung rozoslal do sveta tuto pozvanku:

http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2012/04/Samsung-Next-Galaxy.jpg

ta cierna „mys“ sa k tomu tematickemu obrazku absolutne nehodi…

http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2012/04/galaxy-s3-invite2.jpg

21: No vidíš, já bych uvítal ještě větší displej než 4,6″..

zeby ?

4.6 inch display magori kdo si kupuje take padla,hlavne ze je to placate a velke presny opak pouzetelnosti ,diky nesmyslne tenkemu profilu to nic nevydrzi a diky velikosti screeenu to nikam nestrcite tak leda do kufru ,tasky nechapu.

Proč jsou ty komentáře tady na Dotekománii tak špatně provedený?? Jsme tady pod sebou jak pitomci očíslovaný a nemůžem na své komentáře normálně reagovat..

Tohle NENI finální podoba, Samsung nikomu nepůjčuje svojí nastávající vlajkovou loď před jejím oficiálním představení.. Proč by to dělal :-)
Do teď to úspěšně tajil a najednou někdo z Větnamu přijde s takovým videem..?

Pokud je to opravdu Galaxy SIII, tak je to pro me zklamani, nic prevratneho, proste jen dalsi cerny kvadr akorat se ctyrmi jadry. Na druhou stranu je pravda, ze Apple a jeho iPhone vypada taky furt skoro stejne a s Applem prece Samsung souperi nejvice.

Jestli to je finální verze, tak si koupím HTC One X už z principu, že Samsung to tak dlouho oddaloval, až to oddálil moc a tím to podělal.

To bude mít opravdu na 4,6″ HD ready displeji matici pouze 4×4 ikonek (plus stavové ikonky)? To je teda plýtvání místem, krásně by se vlezlo 5×5..

Hm a to tom vietnamci co to predstavuje, se slehla zem a nikdo nevi kde je.

Plečka jako ||

Hadasek: nejdrive cti a pak komentuj.

Souhlasím s „paveljanecom“ … Navíc věřím, že finální model rozhodně nebude mít 16 GB interní pamět a 8 MPx kameru … HTC vědělo proč uvolnit HTC One X před představením SGS3.

paveljanecom

20. 4. 2012, 13:13

Na S III si počkám z oficiálního představení,ale dnes jsem aktualizoval
na S II origoš ICS.Zatím se v tom hrabu-bezva diktování sms,…

Tak se klidně vsadím, že takhle vypadat ve finále nebude, protože by si to snad nikdo nekoupil :-)

Tak se rad ze jsem na nej necekal a ze jsem si radeji koupil Note.

Tom_82: V tomto pripade by musel samsung hodne prekvapit, protoze parametry jsou velmi dobre. Mozna by mohl nabidnout vetsi RAM, ale jinak neni co zlepsovat.

Děkuji nechci.. výkonově celkem hezké ale výdrž i 2000mah bude málo. Mám Galaxy nexus a výdrž 22 hodin mě opravdu…. takže pokud tam nedají jak do Motoroly Maxx 3300mah tak u mě nemají šanci..A ještě by měli vyrábět dokoupitelné 5000Mah pro zájemce..

to 1: Pubertální termíny typu „kelímkáři“ si nechej do diskuzního fóra „ohníček“, tady se akorát zesměšňuješ. Už tak jsi tomu dal korunu..

Já bych si počkal na oficiální představení a hloupě bych se nenechal zblbnout nějakým pofiderním vietnamcem, který může v té ruce držet čínský podfuk. Mimochodem, může jít i o sofistikovanou reklamní kampaň ze strany Samsungu, výrobci začínají mít ve zvyku nás zpočátku mást a poté překvapit – aby o to více upoutali pozornost.

btw. displej ma 360DPI…

botacek: nie , ako som napisal vyssie, ide o HW v testovacom case… parametre su podla ocakavania, grafika je tam Mali-400MP ktora Tegru 3 ci Ardeno 225 zakope hlboko do zeme… takze este tomu dat keramicke telo v slim body a bude to super. pockajme si na 3. Maj

Jestli je toto opravdu finálový kus tak jsem celkem zklamaný čekal jsem nějakou pecku. Takový pokrok jako předvedli u přechodu na S II se již nestane bohužel.

white.haven: nechcem ti kazit radost, no na videu je zobrazeny Galaxy S3 tak, ako bol dodany operatorom na testovanie – design sa ani zdaleka nepriblizuje tomu ako bude skutocna Galaxy S3 vyzerat… toto je len univerzalny case na testovanie a Samsung zvolil tento pristup prave z dovodu zamedzenia uniku designu pocas testovania tretimi stranami (operatormi)

white.haven

20. 4. 2012, 12:21

Tak to musí být kelímkáři zklamaní, ne? Hlavně ti, kteří čekali keramické tělo, bezdrátové nabíjení, displej od okraje k okraji, 2 GB paměti…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat