SoulCraft na Google Play

SoulCraft na Google Play
2012-03-28T07:56:48+02:00
• 28. 3. 2012

Jak asi všichni víte, platforma Tegra se může pyšnit vlastním obchodem s hrami – Tegra Zone. Herní studio MobileBits zde již nějakou dobu nabízí povedené RPG SoulCraft. Pokud právě přestáváte číst, jelikož nejste vlastníkem zařízení s Tegrou, nezoufejte a pokračujte. Máme výbornou zprávu.

MobileBits dnes uvolnili svou hru SoulCraft na Google Play. Pokud by Vás ani tato informace nezaujala, je třeba dodat, že hra je k dispozici zdarma. Ne, není plná reklam, ani Vás nebude nutit platit až při hraní. SoulCraft se právě nachází ve stádiu beta testování, a tak je pro MobileBits nejjednodušší umožnit všem zahrát si ji zdarma, čímž získá dostatečnou zpětnou vazbu.

Hra je na Google Play k dispozici ve dvou verzích – SoulCraft a SoulCraft THD. SoulCraft by měl běžet na všech přiměřeně výkonných zařízeních s Androidem, kdežto verze s přídomkem THD je určena pro zařízení s nejmodernějším hardwarem (ani Galaxy Tab 7.7, ani Galaxy Nexus nepatří mezi zařízení podporovaná touto verzí).

Do paměti Vám hra po instalaci stáhne dalších 92MB a po rychlé registraci se ocitnete přímo uprostřed bitevní vřavy. Takže neváhejte a pusťte se do hraní.

Hra SoulCraf na Google Play

Za upozornění děkujeme Ondřeji Holanovi.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat