PlayPhone a multiplatformní hraní?

PlayPhone a multiplatformní hraní?
2012-03-30T11:52:37+02:00
• 30. 3. 2012

Na světě najdeme mnoho konzolí, mezi které patří ty nejznámější jako Xbox a Playstation. Poslední dobou jim začínají lézt do zelí i smartphony, které připojíte k televizi a nic vám nebrání je používat podobně, jako výše zmíněné konzole. Můžete si připojit i herní příslušenství a ovladače. Základním nedostatkem všech těchto systémů je nemožnost hrát proti jiné platformě, jelikož se mnohdy v ledačem liší. To by se mohlo s příchodem PlayPhone změnit.

Tento mobilní telefon umožňuje hraní her napříč systémy iOS, Android a WP7 pomocí herní sítě. Dále bude umožněno i vývojářům tento systém přidat do svých her. Také předplatitelům umožní PlayPhone využívat portály známých světových značek, jmenovitě ABC, EMI Music nebo SkyZone. Generální ředitel PlayPhone se nechal slyšet, že zpoždění bude dosahovat 250 milisekund přes 3G a 4G sítě, což umožní převést komfortní hraní v realitu. Přivítali byste možnost hrát proti jinému zařízení na opačné straně?

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat