Sony Xperia U: s podobným designem jako S

Sony Xperia U: s podobným designem jako S
2012-02-20T17:45:06+02:00
• 20. 2. 2012
5

Sony nepřestává pracovat na nových modelech. Nedávno jsme vás informovali o tom, že za své smartphony získala ocenění za design a zdá se, že Japonci hodlají ve směru nastoleném modelem Xperia S pokračovat. Pokud je pro vás „eSko“ až moc velké, mohla by se vám líbit Xperia U.

XperiaU_1-550x327

Xperia U ST25i pokračuje ve stejném designu, ale její displej má úhlopříčku pouze 3,5 palce s rozlišením 854 x 480 pixelů. Na obrázku si můžete všimnout, že se jedná o starší prototyp, jelikož ještě nese název společnosti Sony Ericsson. Ačkoliv je Xperia U menší, tak se nebude jednat o nějaký pomalý mobil.

XperiaU_6-550x376

Ve specifikacích budeme moci najít dvou-jádrový procesor s taktem 1GHz, 5 mepixelovou kameru a baterii s kapacitou 1290mAh. Více se nepodařilo zjistit, ale zajisté se vše dozvíme na veletrhu MWC v Barceloně, kde by měla být představena (tisková konference začíná v neděli 26. února v 18:00). Nyní se můžete podívat na fotografie, kde je vedle většího sourozence.

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Souhlasim s kolegou (1), ten mobil jemna smrt prazdny. Jen placate a mrtve nic, bez ducha, bez vyrazu, bez napadu.
Kouknete se 5 let na zpet, jake fabriky v te dobre chrlily krasne kousky telefonu. Co kus, to original (vetsinou) a nejaky originalni design. Kazdy si vybral. Dnes je to bohuzel vetsinou jen placka. Ackoli me se libi jak Lumia 800, tak iPhone 4. Ale je to o tom komu se co libi. Ja ocenim napaditost a kvalitu. Tyto modely s napaditosti nic spolecneho nemaji. Jen mrtva placka, kus plastu.

A je je, tady si zase někdo myslí, že tomu rozumí… radši to vůbec nekomentujte. Krásné čisté bílé linky, nic je neruší, žádné vietnamské hračky, funkčnost a krása v jednom, o tom to je. Myslím, že po takových telefonech se jen zapráší, pokud Sony napraví marketing Sony Ericssonu, který nebyl příliš povedený. Jediné, co bych vytkl, je až přílišná podobnost s HTC Touch Diamond 2.

Dalsi duvod proc zasadne neuznavam zadna oceneni v teto kategorii. Prazdnym obdelnikum bez napadu, ktere jsou stejne jeden jak druhy daji zlatou hvezdu, ale takova Xperia Arc s, na dnesni dobu, velmi charismatickym a povedenym designem zustava nepovsimnuta… paradoxne kdyz neni napad a HLAVNE neni um, tak hodnoceni leti az do vesmiru… tot pripad i GUI ve Windows Paskvil…

skullhunter

25. 2. 2012, 14:56

Ty „tiehlo“, jestli ti přijde Lumie, iPhone a LG stejný, tak zkus očního, ať ti tu „tiehlu“ vytáhne z hlavy. ;-

Zlakol som sa že xperia S ziskala ocenenie za dizajn. Tie stare chapem ale nove S-ko vyzera ako prototyp do vystavnej miestnosti Sony. Nič čo by malo nejaku uroven nejaky napad. Jednoduche linie, teda obyčajna hranatá tehla. Asi to bude trend ktory priniesol apple. Jednoduchy dizajn iPhonu, už sa pridala Nokia s Lumiou, nove LG modely L tiež a to iste aj SONY.
Teraz mame čierne placky s displejom, odteraz to budu čierne hranate tehly s dispejom…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat