Doposud nepředstavený HTC s Ice Cream Sandwich

Doposud nepředstavený HTC s Ice Cream Sandwich
2012-02-10T15:49:08+02:00
• 10. 2. 2012
3

HTC o svých telefonech se systémem Android 4.0 mlčí, přesto však server Phonearena dostal zajímavý tip, který se podělil i o první fotografie údajného zařízení. Nejedná se o zaručené informace, takže můžeme jen polemizovat, co se pod krytem přístroje ukrývá.


Co na první pohled nepřekvapí, je typický design pro telefony HTC, který není ničím zajímavý a spousta lidí bude spíše tímto krokem zklamána. Svojí specifickým tvarem zadního krytu by mohlo jít o nástupce HTC Droid Incredible 2 nebo uniklý Fireball, o kterém nevíme zhola nic.

Pojďme se podívat na specifikace tohoto přístroje. Telefon bude vybaven dvoujádrovým procesorem Snapdragon o frekvenci 1.2 GHz, který bude moci využívat 1GB operační paměti RAM. Zadní fotoaparát bude fotit v rozlišení 8 MPx a nahrávat FullHD video, také na přední straně je kamera pro videohovory. Pro různé operátory bude dostupný i s LTE, což se nás netýká. Zdroj uvádí, že displej je AMOLED, avšak HTC dosud používalo S-LCD pro novější smartphony. Systém je Android 4.0.1 s již plně hotovým uživatelským rozhraním Sense UI 4.0, které jak je vidět z obrázku, stále dává přednost hardwarovým tlačítkům. Stále jde o prototyp, takže v konečné fázi se může ještě hodně věcí doladit. Jak se vám líbí nebo nelíbí? To je otázka do diskuse…

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Je to sice ICS ale HTC sense může být natolik upravené, že virtualni tlačítka nebude potřeba. Teda myslim :))

Lukáš Vaculík

11. 2. 2012, 9:02

„stále dává přednost hardwarovým tlačítkům. Stále jde o prototyp, takže v konečné fázi se může ještě hodně věcí doladit“

Čtěte lépe…

Pokud je to telefon pro ICS, co tam dělají ty čtyři tlačítka?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat