Samsung Galaxy S III odhalen

Samsung Galaxy S III odhalen
2011-10-11T14:02:05+02:00
• 11. 10. 2011
12

Včera se na internetu objevil snímek, na kterém je zobrazena produktová linie Galaxy S. Kromě nám již dobře známých SGS a SGSII byl na obrázku vyobrazen i nástupce současného modelu – Samsung Galaxy S III. Kromě poněkud nekvalitní fotografie telefonu, máme k dispozici i základní hardwarové parametry.

Pokud se podíváme na displej, můžeme vidět stejné prostředí systému Android, které už známe. Mohli jsme ho vidět už na uniklém videu a obrázcích Galaxy Nexus, který by měl velmi brzy představit Google spolu se Samsungem. Podle toho tedy můžeme usuzovat, že telefon bude vybaven operačním systémem Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Známé specifikace:

  • procesor: Dual-core 1.8GHz Exynos 4212
  • operační paměť: 2 GB RAM
  • displej: 4.6 palců,  Super AMOLED Plus HD (720p)
  • systém: Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • fotoaparát: 12MP

Kdy bude telefon představen a zda-li jsou tyto informace pravdivé nevíme, ale již dříve jsme Vás informovali o tom, že by mohl být dostupný už v únoru příštího roku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

@hellwet
čo je to „kapsi“ ??? čo je to „keby ze to nema“???
teba kto učil po slovensky?

4.6″ displej sak to nedam do vacku (kapsi)4.3″ je uz podla mna dost ale keby ze to nema taky velky displej ten galaxy s III tak by som aj nad nim uvazoval ale az buduci rok :D

fscz: ja som našiel viac info o tom, že má mať rozlíšenie 1280×800 a to rozhodne nie je 720p ;)

Iqlogic: amaterizmus je citit spise z vas, kdyz nevite, ze o tom, ze Super Amoled Plus HD bude mit 720p, se mluvi uz nejakou dobu

parametry mi prijdou realne, na displej s timto rozlisenim osobne cekam jako na smilovani a duvod prechodu od nokie. design mi ale prijde ze samsung nemuze byt. kulate spodni rohy pusobi levne a hrozne, coz by samsung nedopustil..

Nehladiac na to, že je to FAKE by som chcel vedieť ako autor prišiel na to, že to má rozlíšenie 720p??? Z pána autora je cítiť značný amatérizmus keď nevie, že skratka HD nevypovedá nič o presnom počte riadkov …

Peťa Shvecik

12. 10. 2011, 8:09

jj vypada to jak ty skarede Bady :-D galaxy s jsou sice padla, ale rozhodne hezci nez wave a navic to bude dobra ptakovina, protoze photoshopista co to delal mohl aspon mobil zvetsit, kdyz uz to ma byt ztech tri nejvetsi padlo :-D

Tipnul bych na fotku Samsung Wave…

Dotekomanie = amatermanie! Je to fake… :D

To výte že jo. Produktová linie Samsungu bude určitě obsahovat obdázky, která maj bílý rámeček kolem každého m,obilu. Když už tak by tam asi nebyl ne? :-)

„copIYIng“

bolo to vyvratené, prečo také bulvárne kraviny vôbec publikujete?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat