HTC Desire nedostane Perník !

HTC Desire nedostane Perník !
2012-09-30T14:23:07+02:00
• 14. 6. 2011
7

image

Dnes se na facebookových stránkách HTC UK objevila velmi špatná zpráva pro majitelé telefonu HTC Desire, která potvrdila naše slova vypuštěná přibližně před 4 měsíci. HTC Desire nedostane oficiální update na Android 2.3.3 Gingerbread.

Začátkem roku byl v Barceloně představen Desire S a tehdy se již spekulovalo, že se Perníku Desire  nejspíše nedočká. HTC však vydalo zprávu, ve které své fanoušky ujistilo, že se na něj budou moci těšit začátkem prázdnin.

Dnešní zpráva na Facebooku HTC UK však zklamala většinu vlastníků HTC Desire:

,, Our engineering teams have been working hard for the past few months to find a way to bring Gingerbread to the HTC Desire without compromising the HTC Sense experience you’ve come to expect from our phones. However, we’re sorry to announce that we’ve been forced to accept there isn’t enough memory to allow us both to bring Gingerbread and keep the HTC Sense experience on the HTC Desire. We’re sincerely sorry for the disappointment that this news may bring to some of you. ,,

Desire nemá údajně dostatek paměti aby šlapalo zároveň prostředí Sense a Android Gingerbread. HTC se svým fanouškům a především těm, kteří mají tento telefon omlouvají.

Fanoušky může zachránit alespoň neoficiální cesta update na Perník.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

tak tam nemaj to Sense sr… stejne mam jiny launcher.

@Rumlik Sense je hodne velke (chce se rict az bloatware). Co jsem videl na XDA neoficialni porty, bylo tam toho spoustu o tom, jak je to tam tezke nacpat, nejak se to delalo pres pametovku…

nějak mi uniklo že by 2.3 potřebovala víc místa a pokud se nepletu tak na 512MB se dá dát i desktopovej linux. Na moji i5700 je už 2.3 taky a to má o hodně horší parametry jak desire

@wraX, ROM: 512 MB je málo???

@Rumlik, cojavim – Problem neni s RAM, ale ROM (vnitrni pameti), ktere ma Desire opravdu docela malo. Kazdopadne, kdo ma svem Desire CyanogenMod, toho to netrapi :) (a kdo nema, o dost prichazi).

Na 576MB ram se dá spustit i windows 7 a jim je to málo pro sense tomu se říká kvalitní výmluva.

nemá dostatek paměti? a to je jim jako RAM: 576 MB málo??? kolik by chtěli? 1GB? 2GB? směšný. iOS stačí 256MB v bohatě a jede rychleji než nějaký Android s Sense.

místo toho, aby si sedli a ladili pořádně OS na jeden typ telefonu, jen vydavaj upravené starší modely a jen jim daj více RAM a výkonu CPU. Nesnáším HTC hlavně kvůli tomu, že co 3 měsíce (neli dříve) představují nové modely a ten Váš si jako máte asi strčit někam.
Bohužel to není jen u HTC ale HTC extra teda

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat