Přileťte si pro levnější HTC Flyer!

Přileťte si pro levnější HTC Flyer!
2012-09-30T14:23:15+02:00
• 17. 5. 2011
19

image5

HTC má pro své fanoušky další akci. Tentokrát se můžeme těšit na první tablet tohoto výrobce s parádní slevou.

Začátkem minulého týdne se v českých eshopech začal objevovat HTC Flyer. Nejnižší cena tohoto zařízení je v tuto chvíli 16 990 Kč. V pátek 20. května 2011 jej však budeme moci získat za cenu 9 999 Kč, tedy se slevou přibližně 7 000 Kč.

Opět to nebude jen tak. Nárok na slevu získá pouze prvních 100 zákazníků, kteří se dostaví před pražskou prodejnu HTC Na Poříčí 24 v okřídleném převleku (anděl, motýl, pták, letadlo, rogalo, vrtulník, to už je na vás).

HTC Flyer je 7″ je dotykový tablet, který běží na 1,5 GHz procesoru Qualcomm. Dále je vybaven 1GB operační pamětí, grafickým jádrem Adreno 205, 5Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením, 32GB interní pamětí. Nechybí zde ani vestavěna GPS, Bluetooth 3.0, slot pro paměťové karty  nebo třeba Wi-Fi. Více informací o tomto tabletu naleznete zde.

Opět se můžete těšit na foto/video reportáž !

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Tak na facebookových stránkách HTC Fans Cz/Sk http://www.facebook.com/htcfansczsk se píše o úspěšném prodeji všech nabízených Flyerů! Na aukru je jich už taky spousta na prodej, tak to vypadá, že zájem byl opět slušný. Jen škoda, že nejsou fotky těch kupujících ;-)

Kdepak je ta foto/video reportáž? Nebo tam nikdo nedošel a nebylo co fotit? :-)

Za ty prachy bych byl blázen to koupit, aspoň že to BlackBerry přišlo s pořádnzm tabletem

tak toto si u man HTC posralo mam desire a som s nim spokojny :) a som strazne zvedavy ktory clovek im na to skoci toto uz fakt je stupidita ako sttrapnik kopu ludi :O

ešte take info z techradar.com baterka vydrží o tretinu menej ako ipad a o štvrtinu ako konkurenčné Androidy. Nedopatral som sa ku počtu hodín ale na stranke HTC ani zmienka tak to bude ďalši klinec do rakvy ;)

Až budou prodávat nějakou odlehčenou verzi (s názvem třeba HTC LIGHT), tak budou po lidech chtít, aby přišli taky „na lehko“?

Určite prídem. Sa zasmiať nie z kostímov, ale z tých idiotov čo si to kúpia :D

Niekto si myslí že má značku a že ľudia sa zbláznia len aby si mohli kupiť čokoľvek čo HTC vyrobí. Chyba. Neviem odkiaľ vyhrabali ten procesor ale odpočítajte kľudne 500MHz – Sense. grafika(adreno 205) :D Android 2.3.2 :D Displej :D CENA :D :D :D
Podla mňa je to najvačší fail roku a ešte ta cena. Mali by to predavať za 10 000 a akcia na polovicu.
Nemam rad Apple ale stokrat radšej ten ich iPad ;) Acer prišiel so notebookom s dvoma diplejmi takže mohli dať vysoku cenu = žiadna konkurencia ale HTC to zabilo na celej čiare.

za 17 táců si tuto směšnou krabičku koupí jen blázen. za levnější prachy se dá koupit iPad … a Apple a HTC je trošku rozdíl, možná i trošku víc

Maloobchodní cena 17,000?!?! Vždyť i těch 10,000 je na pováženou. Jsem sice celkem fanda HTC (poslední dobou ale spíš LG a samsungu), ale tohle je úplně mimo ještě s 2.3 androidem. HTC už začíná hodně riskovat – až mě překvapuje jak dobré jméno v ČR mají, ale s takovou o něj brzy přijdou, protože ty poslední představované modely – to je pořád dokola. Po konstrukční stránce sice opravdu skvělá šasi, ale ten design to už se nedá. A nebýt sensation tak bych především nadával na ten stále opakující se nedostačující HW.

Že tam vůbec někdo přídě. HTC originálně vymyslelo, jak ztrapnit dav lidí stojící před prodejnou.

A stejně pochybuju, že rozdaji tablety první stovce, jsme v česku a půlka Flyerů půjde „pod pult“…

uaaaaamňmň.
ejctisi sa zas raz zosmiesnuje…. dnes narvat do tabletu (kazdemu vyhovuje ina uhlopriecka) dvatrojku?

Toto opravdu není moc výhodné. Osobně jsem se těšil na uvedení Sensationu a plánoval si tam stoupnout, ale když vidím toto tak mě to spíš děsí. :D Snad nebudu muset přijít oblečený v Senzaci.
PS : Na kdy tipujete uvedeni Sensationu? Já osobně tak na 20.6.

Tak to stačí si sebou vzít pár redbulů a máte křídla hned. :)

Za 9900 bych o něm cca uvažoval, kdyby nebyl ve slevě. Pak bych možná byl ochotný za polovinu ho koupit. S tím ale jaký parametry ten tablet má, tak to nemá cenu.
Sibstr: :-D Pobavilo.

Za 9900CZ som si kupil Acer Iconia A500 navyse 10.1″ a Android 3.0 nie 7″ a Android 2.3 a nemusl som zoseba robit ani k0k0ta ani letadlo

Být to Ipad, tak příjdu klidně i nakousnutý jabko:o)

Souhlas. Chápu ty jarní barvy z minula, ale dělat z lidí blázny v letadlových kostýmech mi přijde trochu přehnané. Těším se na veselou fotoreportáž z místa konání.

Jste blázen? Že tady čekáte celou noc. Ne, já jsem letadlo:-D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat