Spice Mobile: první 3D telefon na trhu!

Spice Mobile: první 3D telefon na trhu!
2012-09-30T14:24:40+02:00
• 26. 10. 2010

image

Podobně jako tomu bylo s prvenstvím u prvního telefonu s 12 MP fotoaparátem, tak tomu je i u prvního telefonu s 3D displejem. Minule předběhla Samsung, tentokrát si vzala do parády japonský Sharp. Řeč je o indické firmě Spica Mobile, která je známa především svým „vyfoukáváním“ prvenství ostatním mobilním výrobcům.

Spica Mobile na indický trh uvedla levný dual SIM telefon s 3D zobrazením, u kterého nepotřebujete žádné speciální brýle a tím se postarala o další světové prvenství. Kromě auto-stereoskopických 3D zobrazení lze pracovat až s dvěma SIM kartami naráz. Zbytek patří mezi spíše podprůměrné vybavení: 2,4 palcový displej s rozlišením 240 × 320 bodů, 2 MP fotoaparát, slot pro paměťové karty (až 16 GB), FM rádio a 3,5 mm konektor pro připojení sluchátek. K tomu nepotěší absence Wi-Fi a nepodporování 3G.

Cena telefonu je pouhých 97$ (necelých 1800 Kč). Je prodáván prostřednictvím 50.000 maloobchodních prodejen. Na našem trhu se ale do prodeje určitě nedostane.

image

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat