Samsung Nori – další dotykovka pro teenagery

Samsung Nori – další dotykovka pro teenagery
2012-09-23T12:25:47+02:00
• 4. 8. 2010

Z již tak pestrého mobilního hnízdečka Samsungu se nám vyklubalo další dotykové zařízení. Novinka je označována jako Samsung Nori (SHW-A220) a bude především určena uživatelům, kteří chtějí upravovat vzhled svého telefonu.

Samsung Nori má 3-palcový dotykový displej s rozlišením 240 × 400 pixelů, 2 fotoaparáty ( přední má 1.3 MP, zadní 3.2 MP), Bluettoth 2.1, GPS a T-DBM. Podporuje také 3G, Wi-Fi, paměťové karty microSD(až 16 GB). Výdrž telefonu zajišťuje 1000 mAh baterie.

Nori nabízí 8 originálních samolepicích folií, kterými si můžete ozdobit váš telefon, který mu dodá jedinečnou identitu, čehož využijí pravděpodobně hlavně mladí lidé. Z tohoto důvodu si také rozumí s širokou řadou sociálních sítí.

Samsung Nori bude k dispozici v několika barevných variantách. Modrou pro kluky a červenou pro holky ještě doplní neutrální bílá. Zatím není jasné, zda telefon opustí Korejský poloostrov a ukáže se také v jiných zemích. Předběžná cena 511 $ se mi zdá příliš vysoká a tak nezbývá počkat, než se objeví Nori na trhu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat