Sharp: smartphone s 3D displejem a kamerou?

Sharp: smartphone s 3D displejem a kamerou?
2010-08-05T00:47:38+02:00
• 5. 8. 2010

Pomalu bych zapomněl na tuto značku mobilních telefonů, ale nedávno vystrčil růžky. Říkáte si kde a s čím? Bohužel návrat se jim nikterak nepodařil, ve spolupráci se společností Microsoft uvedli mobilní telefony KIN. Takže je již každému jasné, že se jednalo o hodně nepovedený návrat. Čekal bych, že se společnost Sharp umírní a budou se snažit přijít na trh s mobilním telefonem, který bude moci konkurovat jiným. Ale ne, společnost Sharp oznámila, že chce ještě před začátkem roku 2011 uvést první smartphone s 3D displejem, to není vše, má disponovat i 3D kamerou.

nintendo-3ds-handheld-console-updated

Displej bude připomínat herní zařízení Nintendo 3DS. A pomocí kamery nebudete moci jenom pořizovat 3D snímky, ale také natáčet 3D video. Toto vše slibuje Sharp, samozřejmě, že se nebude jednat ihned o finální produkt, ale hodlá ještě letos představit první takový mobilní telefon. Budou mobilní telefony vybaveny 3D displejem bez potřeby používat speciální brýle dříve než televize? Bohužel si nemyslím, že mobilní svět telefonů je připraven na takovéto technologické unikáty. Ještě jsme si nezvykli na elektronické čtečky knih a už tu máme za dveřmi smartphony s 3D.

sharp-3d-x-2-rm-eng-11 (1)

Pochybuju, že se společnosti Sharp podaří druhý pokus a více pochybuji, že takový mobilní telefon bude mít úspěch. Záleží především na ovládání a softwaru, než jestli uvidím v displeji třetí rozměr reálně.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat