LG chystá zabijáka Androidů

LG chystá zabijáka Androidů
2012-09-30T14:03:18+02:00
• 31. 8. 2010
13

lg-e720-1

Záhadný šotek nám přinesl informace o chystané novince jihokorejské firmy LG. Možná i proto, že jsme v očekávání, kdy nám představí něco srovnatelného s Galaxy S od konkurenčního Samsungu. Podívejme se, jaké naděje na úspěch má chystaný model LG E720.

lg-e720-2 lg-e720-8 

Vzhled telefonu napodobuje applovský iPhone s rozdílem čtyř středových tlačítek, která jsou typicky androidovská. Nás ale hlavně zajímají technické vychytávky. Podle prvních informací se můžeme těšit na 3,2palcový dotykový displej a fotoaparát s 5MP. Ten by měl velmi pravděpodobně zvládnout i natáčení HD videa. Tajnou zbraní LG bude procesor Qualcomm (600 MHz, nebo dokonce 1GHz). Nepřekvapí podpora Wi-Fi a GPS.

lg-e720-4lg-e720-7lg-e720-6lg-e720-3

Informací zatím  není mnoho, a tak nelze potvrdit ani vyloučit zda to bude opravdový zabiják nebo pouze obyčejný Android. Nyní se podívejte na krátké video, ve kterém je tento chystaný kousek zachycen.

Fotografie z ANPL

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

článek je psaný o tři dny dříve než vznikly nové informace na GSMaréně

to je aky zabijak???? display TFT 240×400… mna skor zabija tento hlupy clanok… autor sa neunival nieco si vygooglit kym napise kravinu…ze malo informacii…. http://www.gsmarena.com/lg_e720_optimus_chic-3494.php

Ten nadpis je trochu „mimo“ – automaticky jsem si představil nějaký nový operační systém od LG, který by měl Android složit na kolena..

Navíc od LG bohužel neočekávám žádnou velkou „pecku“, doteď to jsou jen krámy, které v servisech plní regály..

„zabiják androidů“ to nebude nikdy i kdyby to byl ten nejlepší/nejhorší telefon na světě. Vůbec nechápu, proč se toho označení tak držíte, když je to naprosto zcestné… Žádný ANDROID tento telefon zabíjet nebude!

jak pravý klasik, těch informací je tak málo, že to zabiják androidů klidně být může :P Megapixely dneska nehrajou roli,o Commě taky nic nevíme

4; 5; 6 naprostý souhlas.

Až teď mi došlo, že je to jen blog, takže ta kvalita může být pochybná, jak se zde názorně ukázalo…
Jen nechápu, jak se něco takového může dostat na titulní stránku mobilmánie???

Při prvním přečtení článku si řikám woow, že by konečně něco co mi vyrazí dech? A potom to přišlo! Sakra proč je to zabiják Androidu? Displej srandovní, foták obyč, procesor 600Mhz ( výsměch) nebo 1Ghz ( normální ). Čekal jsem teda vážně něco co mi vyrazí dech, ale tohle to vážně nebude. Jsem už nějaký ten měsíc vlastníkem HD2 a chci přejít ke konkurenčímu systému Android, ale to pouze za podmínek, že tento přístroj bude mít důvody k přechodu na tento systém!

To už rovnou mohli napsat: „LG přichází s novinkou, která zlikviduje konkurenci“ „LG likviduje Apple s jejich trapným iPhone“ „LG si zajišťuje monopol na prodej telefpnů“.
Pak stačí na konec trapného článku uvést „Sice o telefonu nic nevím, našli jsme na webu jen pár fotek, ale možná to bude dobrej telefon a tím se vyplní náš nadpis“. Ale asi ne.
Fakt trapný bulvární praktiky.

wesleysnapes

1. 9. 2010, 9:36

Chcetele-li „prodat“ podřadný a ve své podstatě málo atraktivní článek, dejte mu šokující nadpis. Autor se zřejmě inspiroval bulvární strategií alá „Hanychová ukázala svou micinku“…

Budji_Tevall

1. 9. 2010, 9:31

Je to pravda, podle nadpisu bych čekal, že LG chystá mobil s vlastním OS, který by měl být postaven přímo proti Androidu, nebo to bude mobil s WinMobile7, ktery zastavi expanzi mobilu s androidem, nebo něco na ten způsob. Když už nutně chcete psát že je to zabiják čehokoli, tak by to mělo být něco jiného než android, nebo to napsat jinak – sice hloupě, ale LG chystá androidího zabijáka by dávalo větší smysl.

Ten nadpis absolutně nechápu? Proč zabiják androidů? Pokud bude úspěšný, tak android jen a jen podpoří… A pokud bude neúspěšný, tak jeden telefon určitě nezapříčiní zánik androida… Příjde mi to jako nadpis z bulváru!

3,2″ ?? a srovnatelného s Galaxy S?

Tak podle toho co vidím a čtu bych rovnou řekl už teď, že to bude krám ;-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat