Pantech: 2 telefony s Dual Sim za nízkou cenu

Pantech: 2 telefony s Dual Sim za nízkou cenu
2012-09-23T12:25:49+02:00
• 31. 7. 2010

O firmě Pantech jste se zde mohli již dočíst v souvislosti s prvním mobilním telefonem pro ženy. Tentokrát nám tato firma nepředstavila něco tak výjimečného, přesto to za pozornost stojí. Pantech totiž sliboval, že se nikdy nepustí do výroby telefonu s duál SIM, přesto dnes představil rovnou dva kousky.

Pantech P4000 je dotykový telefon s 3 palcovým WQVGA displejem, 3.2 MP fotoaparátem, podporou GSM/EDGE připojení a kamarád se sociálními sítěmi. Nechybí v něm Bluettoth, FM rádio a podpora MicroSD karet. Až 4,5 hodinovou výdrž bude zajišťovat 1000 mAh akumulátor.

Jeho kolega však již tak atraktivní není. Pantech 1000 nedostal zrovna nejhezčí vzhled. Bude určen spíše pro psaní SMS zpráv. Dotykový displej byl nahrazen klasickým 1,8 palcovým displejem s rozlišením 128×160 pixelů. Ale nechybí u něj 3.5mm jack na sluchátka, FM rádio, BT 2.0, 1.3Mp kamera a podpora MicroSD.

Pantech P4000 a P1000 nepřijdou se žádnou mega výbavou, ale budou se snažit zaujmout svou cenou. Model Pantech P1000 by se mohl prodávat přibližně za 90 Eur, s tímto modelem chtějí zaujmout zákazníky, kteří ještě chtějí obyčejný „hloupý“ mobil.

Tomuto video nebudete rozumět, ale jako menší představení modelu P1000 to stačí. Video je v Italštině a neubránil jsem se úsměvu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat