Modu – nejmenší telefon s Androidem ?

Modu – nejmenší telefon s Androidem ?
2016-08-04T07:40:08+02:00
• 28. 7. 2010

Doposud se titulem nejmenší Android telefon na světě může pyšnit SE Xperia X10 Mini. Ovšem nesměla by tu být izraelská firma Modu, která se zabývá výrobou nejmenších telefonů na světě a která je držitelem několika rekordů. Již jsme od ní mohli například vidět nejmenší dotykový telefon. Tentokrát chce vyfouknout titul Sony Ericssonu a představit nejmenší telefon s operačním systémem Android. Novinka, která se u Modu chystá. byla zachycena na videu a již nyní jsou známé první parametry, kterých ovšem není příliš mnoho.

Do miniaturních rozměrů se vešel malinký dotykový displej. Podle prvních informací bude chybět podpora 3G, ale naopak se nezapomene na Wi-Fi. Tato krabička podobná malé MP4 nejspíše bude i bez fotoaparátu. Použit bude nejspíše operační systém Android verze 1.6. Majitelé se také mohou těšit na FM rádio.

Na další informace si musíme ještě počkat. Titul nejmenšího zařízení s Androidem by sice Modu mohlo dosáhnout, ale také aby někoho oslovilo. Modu vsází na přísloví: co je malé to je hezké. Líbí se Vám takto malé telefony?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat