iPhone 4 – proč není bílá varianta?

iPhone 4 – proč není bílá varianta?
2012-09-30T14:03:10+02:00
• 29. 7. 2010

Kdo chce bílou variantu iPhone si buď musí do konce roku počkat nebo si koupit černou variantu a pomocí barev na sklo si jej přebarvit.

Nedávno jsme Vás zde informovali o tom, že si ještě nějakou tu dobu musíme počkat na bílou variantu iPhone 4. Zatímco v Čině již tuto barevnou variantu klon iPhone 4 má, tak Apple ji jenom slibuje. Již vyšla spousta článků ( i tady na Mobilmanii či iPhonemanii), ve kterém jsou různé názory na to, proč iPhone 4 ještě není v bílé barvě. Byly tu názory na pomalou výrobu či žloutnoucí barvu a další podobné teorie. Zatímco tyto teorie jsou spíše odhadné, tak dnes tu máme úplně novou, která je daleko pravděpodobnější.

Na stánkách TheStreet se objevila teorie o tom, že bílá varianta iPhone 4 není kvůli tomu, že díky své světlejší barvě a použitých skleněných materiálů se stává příliš průhledným. Průsvitné úniky světla na boku a zadní straně telefonu způsobují zhoršení kvality obrazu na displeji a displej může být i nečitelný.

Jsem zvědav zda se od samotného Steveho Jobse dozvíme skutečný důvod tohoto problému a nebo se budeme muset spokojit s těmito. Apple se poslední dobou podotýká s řadou problému a může být rád, že po propadáku s anténou jeho akcie již znovu začali růst.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat