LG Mobile se nám mění na LG Apliccation Store

LG Mobile se nám mění na LG Apliccation Store
2012-09-30T14:03:21+02:00
• 30. 7. 2010

Návštěvníci LGMobile.com se dočkali nové podoby stránek včetně nových služeb. Pokud nyní zadají adresu LGMobile.com budou automaticky přesměrovány na LG Application Store. Jak již samotný název napovídá, jedná se především o stránky, které dodávají šťávu majitelům telefonů LG. LG Application Store slibuje ke stažení více jak 2000 mobilních položek zcela zdarma.

Není třeba zakládat nový učet. Stačí pouze svůj starý učet přenést na nové stránky. Pokud ovšem nevíte, jak se to dělá, tak si učet raději nový založte. Nová podoba přináší řadu novinek. První z těchto novinek je úroveň členství. Applicaton Store přináší 3 druhy členství a každá z nich má jiné výhody. Podle úrovně členství můžete stahovat aplikace. V případě, že máte např. Jednoduchou úroveň, tak lze stahovat pouze jednoúrovňové aplikace. Dosáhnout lepší a vyšší úrovně lze svou aktivitou. Za každou věc, kterou na stránkách uděláte, získáváte body a podle těchto bodů se stanovuje vaše úroveň členství. Body lze získávat například za hodnocení aplikace, sdílení aplikací či dokonce již za samotné přihlášení.

Druhou novinkou, s kterou LGAS přichází je neomezené stahování zdarma. Nemusíte čekat dokud nebude mít určitý počet bodů a můžete stáhnout třeba 100 aplikací denně. Jedinou výjimkou je stahování podle úrovně členství, že můžete stáhnout sice kolik toho chcete, ale pouze ve vaší úrovňové skupině.

Jednoduchost stránek zůstala zachována. Stačí si pouze aplikaci vybrat, počkat na stahovací SMS a zaplatit nějaký ten peníz za připojení k WAPU. Pokud tedy dáváte přednost legálnímu stahování, jste majitelem telefonu LG, tak tyto stránky určitě navštivte. Pro nejaktivnějšího člena měsíce je vždy připravena odměna.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat