Google Nexus Two: google hrátky?

Google Nexus Two: google hrátky?
2012-09-30T14:02:34+02:00
• 30. 7. 2010
1

Nedávno jsme psali, že původně očekávaný Google Nexus Two nebude. Nebyli jsme jediní a také Eric Schmidt vyvrátil zvěsti. Z jeho vlastních slov:

„Původní myšlenka Google Nexus One byla jen pokus o postrčení mobilních platforem kupředu. Bylo to úspěšné, ale byli jsme za to kritizováni.

Ok, funguje to. Blahopřeji – zastavujeme.“

Tento měsíc se ukončil prodej Google Nexus One a každý se smířil s tím, že tento mobilní telefon zůstane posledním od společnosti Google. Někteří si jej koupili jen proto, že se stává raritou. Za první tři měsíce se prodalo asi 135 tisíc GNO, ale původně se čekalo víc.

Google-Nexus-Two

Server Neowin má své zdroje uvnitř společnosti Google a získali informaci o chystaném Google Nexus Two. Bohužel se opět jedná o nepodložené informace, jediné co je známo od nejmenovaného zdroje je to, že by nový GNT měl obsahovat novou verzi operačního systému Android 3.0 Gingerbread. Bohužel to je asi tak vše co se dá vytěžit z těchto povídaček. Není známo nic víc, žádná cena nebo technické parametry. Ale server Neowin tvrdí, že podle jeho informací se můžeme dočkat “dvojky” už příští měsíc.

Takže se jedná jen o hrátky Googlu a připravovaný marketingový tah? Nebo jen internetová komunita spekuluje nadarmo?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

SudruhStopa

30. 7. 2010, 12:12

Ja som bol za N1 fakt vdacny. To bol jediny SKUTOCNY Android telefon, ktoremu som nemal co vytknut ohladom podpory vyrobcu (ak beriem iba Androidy ofc, na konkurenciu sa IMO este nechyta). Teraz tu mame gazilion zariadeni, vacsina z nich je uz v dobe predaja silne „outdated“ co sa OS tyka (predavat este teraz 1.5 zariadenia chce fakt odvahu), drviva vacsina sa updatu nikdy nedocka, tie ktore sa dockaju nan musia cakat dlhe mesiace, mnoho zariadeni ma zablokovane funkcie (napriklad tethering na verizon telefonoch) atd atd
Nech sa na mna nikto nehneva, ale ta ich „sloboda“ je kravina, nech mi daju 1-2 zariadenia, ktore funguju ako maju a nie 1000 zariadeni kde kazdemu nieco chyba. Takze ja osobne dufam, ze nejaky Nexus Two skutocne vytvoria.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat