Apple IPAD druhé generace

Apple IPAD druhé generace
2012-09-30T13:59:30+02:00
• 14. 7. 2010
2

Dotykový tablet od společnosti Apple měl obrovský úspěch podobně jako prodejiPhonů . Během prvních 80 dnů se podařilo prodat 3 miliony kusů a spousta obchodů stále nestíhá dostatečně rychle pokrývat poptávku. Apple proto plánuje přijít s druhou generací IPADŮ.

Nová generace IPADŮ je naplánována na poslední čtvrtletí tohoto roku. Apple plánuje doplnit svůj klasický 9,7-palcový model určený především pro multimediální zábavu, dalšími dvěma menšími, které budou sloužit především jako e-book reader. Přijít by tedy měl 5,6-palcový a 7-palcový model s technologií OLED. ( nikoliv LED displeje na současných Apple IPAD)9,7 palcový model se dočká pouze drobným změn.

Jediným problém ve výrobě nové generace IPADŮ je výroba OLED displejů. Samsung jakožto největší výrobce OLED displejů sotva stíhá uspokojit své vlastní potřeby a pravděpodobně by nestačil k zásobování Apple.

Těžko říci jestli nová generace by měla takový úspěch, jako současné IPADY. Apple si také musí dát pozor na konkurenci. Jelikož tablet se stává součástí každého mobilního výrobce a přijít s e-book reader by nemuselo být to pravé ořechové.

Mobilní výrobci ve světě tabletů:

Samsung tablet

BlackBerry tablet

Nokia tablet

LG tablet

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Apad je pouze čínský klon nikoliv výrobek od mobilního výrobce. To bychom mohli jmenovat i Epad, klon Apadu nebo Eken M002,003,004 všechno klony tabletů. Jsou charakteristické levnou cenou, ale špatnou výdrží. Překlepů tam bylo pouze 5 i tak je to dost. )

miliony preklepu – Sasmung, Appel .. :((( dam ti jeste jeden aPAD, ale to neni peklep, ale realne zarizeni na Androidu – apad.cz

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat