Galaxy A7 bude nejtenčí model od Samsungu

Galaxy A7 bude nejtenčí model od Samsungu
2014-12-04T11:40:57+02:00
• 4. 12. 2014

Čínský telekomunikační úřad schválil na domácí trh chystanou mobilní novinku od společnosti Samsung, která se pravděpodobně již brzy stane nejtenčím chytrým telefonem v portfoliu jihokorejského výrobce. Pokud se tyto informace opravdu stanou skutečností, dokonce sesadí z trůnu model Galaxy Alpha. Telefon nese označení Galaxy A7 a nebude příliš odlišný od dvojice zařízení v produktové řadě A s výjimkou úhlopříčky displeje.

galaxy a7

Čelní část bude zabírat 5,5palcový displej dosahující na Full HD rozlišení. Hardwarová část nabídne 64bitový procesor Snapdragon 615 s osmi jádry o frekvenci 1,5 GHz, 2GB operační paměť RAM nebo 16GB úložiště, které překvapivě nerozšíříte žádnou paměťovou kartou. Z celkových rozměrů 150,9 x 75,9 x 6,3 mm nejvíce zaujme poslední hodnota. Tloušťkou konstrukce totiž překonává Galaxy Alpha s 6,7 mm. Hmotnost se zastavila na 133 gramech.

Zadní část doplňuje 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou, zatímco v přední části nechybí 5megapixelová kamerka. Výbavu uzavírá podpora sítí 4. generace nebo předinstalovaný Android ve verzi 4.4.4 KitKat. Kódové označení modelu SM-A7009 je určeno pro čínskou verzi. Každopádně se také objeví mezinárodní verze, kterou následně výrobce oficiálně představí v následujících týdnech.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat