Samsung připravuje druhou generaci Galaxy Beam

Samsung připravuje druhou generaci Galaxy Beam
2014-03-16T20:08:35+02:00
• 17. 3. 2014

Už v roce 2012 představila společnost Samsung zařízení, u něhož jsme poprvé spatřili vestavěný nHD projektor. Model Galaxy Beam svou výbavou příliš nezaujal a další připravovaný pokus na tom nebude podle prvotních informací o moc lépe. Přitom ještě nedávné představení nové čipové sady od Texas Instruments dává naději, že právě korejský výrobce by mohl využít tuto novinku.

Samsung Galaxy Beam 2

Chystaný model s kódovým označením SM-G3858 odhalila databáze Tenaa, která shromažďuje získané certifikace v Číně. V přední části můžeme očekávat 4,66palcový displej s WVGA rozlišením poháněný čtyřjádrovým procesorem o frekvenci 1,2 GHz a 1GB operační pamětí RAM. Celkové rozměry dosahují na hodnoty 134,5 x 70 x 11,7 mm při hmotnosti 165,5 gramů.

Výbava také zahrnuje 5megapixelový fotoaparát, podporu 3G sítí nebo slot na paměťovou microSD kartu. Softwarovou stránku zajistí systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. Co se týče projektoru, tak žádné bližší informace nejsou prozatím známy, kromě toho, že pravý bok disponuje tlačítkem pro jeho spuštění. Ačkoliv model na zádech nese logo China Mobile, tak nelze vyloučit následnou dostupnost pro celosvětový trh.

Samsung Galaxy Beam 2 - levá část Samsung Galaxy Beam 2 - zadní část Samsung Galaxy Beam 2 - pravá část

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat