Audio-Technica odhaluje ANC sluchátka ATH-TWX7

Audio-Technica odhaluje ANC sluchátka ATH-TWX7
2024-04-01T15:00:12+02:00
• 1. 4. 2024

Zdroj: Audio-Technica

Japonská firma Audio-Technica oficiálně oznamuje bezdrátová sluchátka s označením ATH-TWX7. Ta vůbec poprvé spatřila světlo světa na letošním ročníku veletrhu CES v Las Vegas. Nicméně až nyní začínají dobývat prodejní pulty. Pro případné zájemce jsou připraveny všechny vlastnosti typické pro prémiové zástupce, což také přímo potvrzuje jejich konečná prodejní cena.

Nic nechybí

Sluchátka uvnitř se mohou pochlubit 5,8mm dynamickými měniči nebo MEMS mikrofony. Technologie hybridního potlačení okolního hluku dosahuje na hodnotu 38 dB. Uživatelé ještě nepochybně ocení režim nízké latence a průchodnosti. Konektivita je řešena pomocí Bluetooth 5.1, která s sebou přináší podporu známých audio kodeků LDAC, AAC, SBC.

ATH TWX7 2 700x700x ATH TWX7 1 700x700x

Zdroj: Audio-Technica

Co se týče celkové výdrže, tak samotná sluchátka zvládnou 6,5 hodin poslechu při aktivovaném ANC. Dobíjecí pouzdro přidává dalších 20 hodin provozu s ANC. Pouhých 15 minut nabíjení vystačí na další jednu hodinu fungování. Lehký déšť či pot při cvičení by neměl být problém díky získané certifikaci IPX4.

Ke všemu doprovodná aplikace „Connect“ dovoluje nejen upravit ekvalizér podle své libosti. Vše uzavírají silikonové koncovky v několika velikostech na obou koncích sluchátek a možnost vícebodového připojení. Vybírat lze ze tří barev (bílá, černá, stříbrná) za cenu 219 euro (tj. cca 5 546 Kč).

Zdroje: gizmochina.com, audio-technica.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat