Zcela nová gravírovačka E24 Pro 24W umí více a rychleji komerční článek

Zcela nová gravírovačka E24 Pro 24W umí více a rychleji [komerční článek]
2024-03-19T06:20:04+02:00
• 19. 3. 2024

Zdroj: TOMTOP

Swiitol nedávno uvedl na trh nový přístroj: laserová gravírovačka typu „vše v jednom“ s názvem Swiitol E24 Pro 24W. Tento moderní pomocník je vyroben z prémiových hliníkových slitin, a funguje bezprostředně po vybalení: není třeba žádné instalace. Co tedy dokáže?

SWIITOL E24 PRO

Zdroj: TOMTOP

Zaostřeno na…

Swiitol E24 Pro 24W využívá technologie nové generace, která dokáže ještě lépe zaostřit modrý laserový paprsek: cílová plocha má rozměry pouhých 0,06 x 0,06 mm, což významně zlepšuje kvalitu výstupu. A také rychlost práce – gravírování i řezní zvládne až o 40 % rychleji než běžné gravírovací přístroje.

Kromě toho byl také vylepšen proces odvádění tepla, což ve výsledku prodlužuje životnost laseru. Ten je také vybaven křížovým polohovacím modulem, který dokáže rychleji a přesněji určit polohu, a také správně číst rovinu zvoleného materiálu.

Taká základní deska je zcela nová. Jde o prozatím nejinteligentnější 32bitovou základní desku, která dokáže data rychleji načítat i zpracovávat. Navíc si rozumí s volitelným příslušenstvím. V závislosti na vašich potřebách si můžete pořídit volitelné doplňky, jako jsou voštinové pracovní desky, rotační moduly, posuvné pásy nebo čističky vzduchu.

SWIITOL E24 PRO

Zdroj: TOMTOP

Bezpečnost i jednoduchost používání

Zdraví máme jen jedno, takže je fajn, že inženýři ze Swiitolu mysleli i na tento faktor. E24 Pro 24W přichází s novým filtrem určeným pro ochranu očí. Ten je panoramatický, a zachytí 97 % ultrafialových paprsků. K tomu si přidejte nouzové STOP tlačítko, kterým přístroj v mžiku zastavíte, pokud nastane nějaká neočekávaná situace.

Práci vám usnadní moderní mobilní aplikace APP BURNLAB, k dispozici je jak pro přístroje s Androidem, tak s iOS.

SWIITOL E24 PRO

Zdroj: TOMTOP

Bez spolupráce to nepůjde

Sebelepší gravírovačka bude k ničemu, když si neporozumí se základními datovými formáty. To u Swiitolu nehrozí: je kompatibilní s těmi nejlepšími programy, jako jsou LaserGRBL a LightBurn. Oba tyto systémy lze bez potíží provozovat na systémech Windows (od XP do 10 včetně), ten druhý navíc skvěle běží i na Macu. Mezi podporované formáty pak patří NC, BMP, JPG, PNG, DXF a další populární datové formáty.

SWIITOL E24 PRO

Zdroj: TOMTOP

Může být i vaše

Dobrá zpráva: tento nejnovější model gravírovačky od Swiitolu je nyní k dispozici se slevou 45 %, což znamená, že může být váš za cenu 10.780 Kč. A po přihlášení na internetovém obchodě Swiitol získáte ještě kupon na 5% cenové zvýhodnění.

Doprava je pochopitelně zcela zdarma, a dodací lhůta je 3–5 dní. Zaplatit můžete prostřednictvím kreditní karty či PayPalu, a objednávat můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat