Spotify představuje minipřehrávač pro uživatele aplikace pro počítače

Spotify představuje minipřehrávač pro uživatele aplikace pro počítače
2024-03-23T11:35:41+02:00
• 23. 3. 2024

Zdroj: 9to5mac (se souhlasem)

Spotify, jedna z nejpopulárnějších hudebních streamovacích platforem, přináší dlouho očekávanou funkci pro svou desktopovou aplikaci – minipřehrávač. Minipřehrávač umožňuje uživatelům přístup k ovládacím prvkům přehrávání v podobě plovoucího okna na ploše, což zlepšuje uživatelský zážitek při poslechu hudby.

Do spotify míří desktopovoý minipřehrávač

Minipřehrávač je malé plovoucí okno, u kterého lze změnit velikost a umožňuje ovládat hlasitost přehrávání, včetně posouvání skladeb a výběru playlistů, aniž byste se museli přepínat do hlavního okna aplikace. Tato funkce se již začala šířit mezi předplatiteli služby Premium.

1b5a0470 e79d 11ee b55f 2ba02859e0c2 960x547x

Zdroj: Spotify

Pro spuštění minipřehrávače stačí kliknout na čtvereček v pravém dolním rohu desktopové aplikace Spotify. Po kliknutí se vedle hlavního okna aplikace zobrazí plovoucí okno s ovládacími prvky pro přehrávání hudby.

Minipřehrávač nabízí možnost změny velikosti a může být používán ve čtvercovém poměru stran, což je ideální pro sledování videí. Subtilní pruh s ovládacími prvky minimalizuje rušivost a zobrazuje informace o aktuální skladbě a obalu alba.

Tato funkce potenciálně eliminuje potřebu aplikací třetích stran, které by doplnily chybějící funkcionalitu, což je požadavek, který mnoho uživatelů vyjádřilo již v minulosti. Spotify tak reaguje na potřeby svých uživatelů a přináší jim novou možnost, jak pohodlně ovládat hudbu přehrávanou ve Spotify na svém počítači, nebo notebooku. Minipřehrávač bude nejprve dostupný předplatitelům služby Premium a později se může rozšířit i mezi uživatele bezplatné verze služby.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat