Základní Redmi A3 bude za týden venku

Základní Redmi A3 bude za týden venku
2024-02-09T15:00:46+02:00
• 9. 2. 2024

Zdroj: Gizmochina

Novou základní vstupenku do světa chytrých telefonů vypustí ven značka Redmi již ve středu 14. února, ale ještě předtím nám produktová stránka s předstihem spuštěná u indického Flipkartu přibližuje skutečnou podobu včetně klíčových specifikací. Přírůstek Redmi A3 sice prošel kompletním přepracováním, ale i nadále půjde o velmi levného zástupce určeného pro nenáročné uživatele.

Splní svůj účel

Vpředu lze vyhlížet 6,71palcový LCD displej s 90Hz obnovovací frekvencí a „Waterdrop“ výřezem pro základní 8megapixelovou selfie kamerku. Uvnitř je vysoce pravděpodobný čipset z dílny MediaTeku, který doplní 4/6GB operační paměť RAM včetně možného zdvojnásobení kapacity díky podporované virtualizaci. Jedna z variant si také vyslouží 128GB interní úložiště.

Redmi A3 4 585x947x Redmi A3 3 590x824x Redmi A3 1 768x960x

Zdroj: Gizmochina

Objektivy fotoaparátu nově zaberou kulatý ostrůvek v zadní části. Přesněji se má minimálně ukázat 13megapixelový snímač. Výdrž bude řídit 5 000mAh baterie s technologií „rychlého“ 10W nabíjení za pomoci USB-C kabelu. Softwarovým prostředím by měl doprovázet operační systém Android 13 v omezené edici Go.

Na prodejní pulty se dostanou asi tři barevná provedení (černé, modré, zelené) za cenu okolo 1 975 Kč. Bližší podrobnosti zjistíme už v následujících dnech, kdy sám výrobce z Číny prozradí všechny důležité informace.

Redmi A3 5 680x680x Redmi A3 2 433x433x

Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat