Skládací iPhone: chystá se Apple rozdrtit konkurenci?

Skládací iPhone: chystá se Apple rozdrtit konkurenci?
2024-02-09T19:35:06+02:00
• 9. 2. 2024

Zdroj: 9to5mac

2

Podle zpráv serveru The Information se Apple chystá vstoupit na trh se skládacími telefony. Zdá se, že technologický gigant pilně pracuje na dvou prototypech skládacích iPhonů a chystá se i skládací iPad.

Apple pravděpodobně pracuje na skládacích zařízeních

Skládací iPhone je stále v rané fázi vývoje, takže jeho uvedení na trh v nejbližší době neočekávejte. Apple se potýká s některými technickými problémy, jako je zmenšení záhybu na displeji a dosažení tenkého designu. Zpráva dále uvádí, že Apple zkoumá skládací iPad s větším displejem, protože vývoj skládacího iPhonu je náročnější. Skládací iPad by měl mít přibližně osmipalcovou obrazovku a méně přísné požadavky na odolnost.

foldpad filmic twitter 1600x1200x

Zdroj: MacRumors

Apple údajně jedná s asijskými výrobci o komponentách pro skládací iPhone ve dvou velikostech. Projekt ale může být zrušen, pokud finální produkt nesplní vysoké standardy Applu. Skládací iPhone by mohl znamenat revoluci na trhu smartphonů a posílit pozici Applu jako technologického lídra. Je však důležité si uvědomit, že vývoj skládacích zařízení je stále v rané fázi a s sebou nese mnoho technických výzev.

Zda se Applu podaří překonat tyto překážky a uvést na trh skládací iPhone, který uchvátí uživatele, se teprve uvidí. Jedno je ale jisté: skládací telefony jsou budoucností mobilního průmyslu a Apple se do této hry zjevně chystá zapojit naplno.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

chystá se Apple rozdrtit konkurenci? ,tak to je hodně směšné,že vás huba nebolí,tahle prapodivná firma může být ráda že je vůbec ještě na trhu,když už několik let vyrábí jeden a ten sám telefon,má velké štěstí že se na světě a hlavně v americe najde toliko idoiotů,co si tento shit koupí a je jen otázka několika let než dopadnou jako HTC a dost dobře mi nejde na rozum že může někdo psát takové plky a blbosti.

Martin Jeřábek

VIP 9. 2. 2024, 21:25

😂 Než to bude, bude mít Samsung 10 let Fold 😂

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat