WhatsApp nově umožní blokovat nevyžádané zprávy přímo ze zamykací obrazovky

WhatsApp nově umožní blokovat nevyžádané zprávy přímo ze zamykací obrazovky
2024-02-13T18:00:12+02:00
• 13. 2. 2024

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp představil novou funkci, která umožňuje blokovat nežádoucí zprávy přímo ze zamykací obrazovky. Tato aktualizace, kterou společnost WhatsApp, patřící pod Meta, zpřístupnila vše uživatelům prostřednictvím oficiálního knálu, významně zjednodušuje proces blokování neznámých odesílatelů.

WhatsApp přináší další funkci pro lepší ochrnu soukromí

Když n váš telefon dorazí nevyžádaná zpráva a objeví se notifikace na zamykací obrazovce, stačí jednoduše dlouze stisknout oznámení a zobrazí se vám možnost zablokovat odesílatele přímo zde, aniž byste museli otevřít samotnou zprávu. Tímto způsobem můžete rychle a efektivně řešit případné obtěžování. Další vylepšení zahrnuje možnost nahlásit nežádoucí kontakty. Po stisknutí tlačítka „Nahlásit kontakt“ v nabídce se vám zobrazí možnost „Blokovat“, která vám umožní okamžitě zabránit dalším nežádoucím zprávám od daného odesílatele.

PTLXm4deiyWjPEJwGUWdvc 1200 80png 871x511x

Zdroj: Android Central

Tato aktualizace je součástí širšího úsilí společnosti WhatsApp o zlepšení uživatelské zkušenosti a posílení ochrany proti nežádoucím zprávám. Uživatelé nyní mohou rychle a jednoduše blokovat neznámé kontakty přímo ze zamykací obrazovky, což ušetří čas a zjednoduší správu nežádoucích zpráv. Tato funkce také podporuje přístupnost aplikace pro uživatele a zlepšuje kontrolu nad obsahem, který jim je doručován. WhatsApp tak dává svým uživatelům větší moc nad tím, kdo jim může posílat zprávy a kdo ne, což přispívá k celkově bezpečnějšímu a příjemnějšímu prostředí pro komunikaci.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat