Společnost BLUETTI uvádí nový systém SwapSolar, která mění outdoorové zážitky komerční článek

Společnost BLUETTI uvádí nový systém SwapSolar, která mění outdoorové zážitky [komerční článek]
2024-02-26T19:30:16+02:00
• 26. 2. 2024

Zdroj: Bluetti

BLUETTI, přední inovátor v oblasti řešení pro ukládání zelené energie, oznamila oficiální spuštění svého průlomového ekosystému SwapSolar na Indiegogo. Systém SwapSolar, který měl premiéru na veletrhu CES 2024, představuje první přenosnou chladničku MultiCooler poháněnou LFP a napájecí stanici AC180T s možností výměny baterií za provozu, čímž nově definuje pohodlí a funkčnost pro outdoorové nadšence.

Bluetti představuje nové produkty

James Ray, mluvčí společnosti BLUETTI, vystihuje podstatu SwapSolar: Chceme, aby si uživatelé vychutnali radost z outdoorového života. SwapSolar je vaší vstupenkou na 3-6 dní šťastného kempování. Dodejte si energii a udržujte potraviny čerstvé, je čas vyrazit do divočiny s BLUETTI!

icebreaker 1428x948x

Zdroj: Bluetti

BLUETTI MultiCooler: Přenosná chladnička 3 v 1

MultiCooler je všestranný spotřebič, který kombinuje výrobu ledu, chlazení a mrazení v jednom elegantním designu. S teplotním rozsahem od -20 ℃ do +20 ℃ a objemem 40 l pokrývá různé potřeby chlazení. Výkonný kompresor zajišťuje rychlé chlazení z 30 ℃ na 0 ℃ za pouhých 15 minut a je doplněn vestavěným výrobníkem ledu pro křišťálově čisté kostky během několika minut.

Chladnička MultiCooler váží přibližně 25 kg a je vybavena kolečky pro snadnou přepravu. Pracuje tiše s hlučností do 30 dB a podporuje připojení Bluetooth pro dálkové ovládání. Díky čtyřem způsobům nabíjení, včetně zásuvek, vozidel, solárních panelů a baterie AC180T (výdrž 3 dny na jedno nabití), zajišťuje chladnička MultiCooler nepřetržité chlazení na cestách.

lfp 1370x904x

Zdroj: Bluetti

BLUETTI AC180T: napájecí stanice s možností výměny baterie za provozu

AC180T představuje odnímatelnou konstrukci baterie, která uživatelům umožňuje snadno vyměnit její dvě 716,8Wh LFP baterie. Může pracovat buď s jednou, nebo dvěma bateriemi, přičemž její výkon a nabíjení se podle toho liší.

Uživatelé si mohou kdykoli přizpůsobit své potřeby napájení zakoupením dalších baterií. AC180T dokáže poskytnout 1 800 W výkonu pro většinu zařízení a podporuje rychlé 1 440W nabíjení střídavým proudem a solární nabíjení pro rychlé dobití.

bms 1222x812x

Zdroj: Bluetti

Ceny a dostupnost

Společnost BLUETTI nabízí na AC180T pětiletou záruku a na MultiCooler dvouletou záruku. Zapojte se do kampaně na Indiegogo a využijte nejlepší nabídky Super Early Bird na omezené množství.

O společnosti BLUETTI

Společnost BLUETTI, která se zavázala k udržitelné budoucnosti, poskytuje cenově dostupná ekologická řešení pro skladování energie pro vnitřní i venkovní použití. S rozmanitým portfoliem produktů přizpůsobených pro dobrodružství, nouzové záložní napájení a život mimo síť je BLUETTI lídrem v oboru přítomným ve více než 100 zemích, kterému důvěřují miliony zákazníků po celém světě.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat