Realme 12 Plus 5G získal důležitou certifikaci od čínského úřadu

Realme 12 Plus 5G získal důležitou certifikaci od čínského úřadu
2024-02-04T18:00:35+02:00
• 4. 2. 2024

Zdroj: Realme

Čínský regulační úřad TENAA vydal důležitou certifikaci potřebnou pro zahájení prodeje telefonu s názvem Realme 12 Plus 5G. Poměrně obsáhlý výpis zveřejněný ve volně přístupné databázi odhaluje jak fotografie zařízení, tak i všechny klíčové prvky ze seznamu specifikací. Po první dvojici modelů Realme 12 Pro a Realme 12 Pro+ je na cestě další neméně zajímavý přírůstek.

Ve stejných stopách

Mobilní zástupce nesoucí kódové označení RMX3866 se může pochlubit 6,67palcovým AMOLED displejem s Full HD+ rozlišením nebo integrovanou čtečkou otisků prstů. Tradiční výřez ve tvaru padající kapky údajně zabírá 16megapixelová selfie kamerka. Šasi uvnitř vyplňuje osmijádrový čip (2,4 GHz) od zatím neupřesněného dodavatele.

Realme 12 Plus 900x600x

Zdroj: Gizmochina

Pro zájemce bude připraveno hned několik paměťových kombinací a konkrétně zkombinují 6/8/12/16GB operační paměť RAM se 128/256/512GB či 1TB interním úložištěm. Záda kromě 5000mAh baterie ještě obsadí trojice fotoaparátů (50 + 8 + 2 MPx), která zapadne do obdobného ostrůvku jako nabízí nedávné novinky s přídomkem Pro.

Dnešní skládačku uzavírá vlastní platforma Realme UI 5.0 vycházející z operační systému Android 14. Nakonec lze ještě dodat, že některé zdroje ze zahraniční počítají s oznámením už na konci tohoto měsíce.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat