iPhone 15 Pro za 89 Kč měsíčně. Za lepší cenu ještě nikdy nebyl komerční článek

iPhone 15 Pro za 89 Kč měsíčně. Za lepší cenu ještě nikdy nebyl [komerční článek]
2024-02-04T12:00:04+02:00
• 4. 2. 2024

iPhone 15 a 15 Pro nebyly ještě nikdy výhodnější než právě v těchto dnech. Všechny modely teď díky slevě a bonusu koupíte o čtyři tisíce levněji, což je v případě nejnovějších telefonů z dílny Applu rozhodně zajímavá sleva. Ke všem ale navíc u Mobil Pohotovosti získáte ten nejlepší dárek – záruku prodlouženou na 3 roky zcela zdarma.

Už od začátku roku můžete při koupi všech iPhonů 15 (Plus) a 15 Pro (Max) využít výkupní bonus 2 500 Kč – stačí vyměnit jakékoli starší zařízení právě za nový iPhone. K bonusu se ale nedávno přidala ještě sleva – všechny iPhony mají dočasně snížené ceny o 1 500 Kč. Celkově tak můžete ušetřit právě zmíněné čtyři tisíce, a to platí pro všechny modely, kapacity i barevné varianty.

Ceny po slevě a odečtení bonusu:

1920 1080 iPhone 15 15 Pro 1920x1080x

iPhone 15 Pro za 89 Kč měsíčně a se záruku 3 roky

Nižší cenou to ale nekončí. V Mobil Pohotovosti jdou ještě dál a ke všem iPhonům 15 rozdávají zdarma 3letou záruku, tedy prodlouženou o jeden rok nad rámec standardní dvouleté zákonné lhůty. Jde přitom o dárek v hodnotě téměř až 7 tisíc korun.

Ostatně, právě díky bonusu k výkupu můžete iPhone 15 Pro pořídit na mp.cz už za pouhých 89 Kč x 26 měsíců, a to díky skutečně unikátní službě Dopředný výkup. V Mobil Pohotovosti vám totiž dopředu spočítají, jakou výkupní cenu bude mít váš nový iPhone po 26 měsících používání. Za tuto cenu ho od vás po uplynutí 26 měsíců skutečně odkoupí, avšak s tím, že už nyní vám částku odečtou od pořizovací ceny. Více o službě a přesnou cenu sobě na míru zjistíte na odkazu níže.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat