Oficiálně: Takto vypadají OnePlus Watch 2 aktualizováno

Oficiálně: Takto vypadají OnePlus Watch 2 [aktualizováno]
2024-02-20T14:50:00+02:00
• 20. 2. 2024

Zdroj: OnePlus

Aktualizováno 20. 2.

Nakonec OnePlus nečekalo a ukázalo kompletní design chystaných hodinek OnePlus Watch 2. Kromě toho jsme se dozvěděli, že budou představeny v plné parádě již 26. února.

Aktualizováno 19. 2.

V listopadu minulého roku se objevily informace a rendery kolem chystaných hodinek od OnePlus a nyní sama značka potvrzuje, že chystá novou generaci. Dá se říci, že po třech letech od prvního modelu se tento měsíc dočkáme OnePlus Watch 2. Sice OnePlus neuvedlo nějaké podrobnosti, ale máme k dispozici obrázek, který potvrzuje design, respektive odpovídá tomu, co uniklo před pár měsíci.

1534447923767541763 1200x675x

Zdroj: OnePlus

Původní článek 10. 11.

V roce 2021 jsme se dočkali hodinek OnePlus Watch, které zapadají spíše do nižší kategorie, zejména kvůli proprietárnímu systému. Navíc hodinky nemají nějaký standardní procesor, respektive SoC. Místo toho došlo na použití tří čipů (ST32, Apollo 3 a Cypress). Zřejmě se po třech letech dočkáme druhé generace, která bude mít lepší výbavu.

OnePlus Watch 2

Pomalinku jsme si mysleli, že se ani nedočkáme dalších modelů, když ani po roce nebo dvou nedošlo na představení další generace. Z nějakého důvodu se OnePlus Watch 2 chystají až nyní, což se dozvídáme od věrohodného zdroje @onleaks. Ten navíc zveřejnil neoficiální rendery založené na informacích z jeho dobrých zdrojů.

OnePlus Watch 2 5K1 5120x2880x

Zdroj: @onleaks

Tentokrát se dočkáme lehkého experimentování s designem, ale jak jde vidět na renderu níže, bezdrátové nabíjení se nebude nabízet. Místo něj jsou zde konektory pro pro nabíječku, která bude magneticky uchycena. Kromě toho se dozvídáme, že OnePlus Watch 2 budou mít 1,43palcový AMOLED displej a dokonce procesor Snapdragon W5 Gen 1.

OnePlus Watch 2 5K3 5120x2880x

Zdroj: @onleaks

Použití takového procesoru většinou znamená, že bychom měli očekávat systém Wear OS, ale zdroje hovoří o použití proprietárního systému RTOS. Snad dojde ještě ke změně a nakonec bude k dispozici Wear OS od Googlu. Pokud se tak nestane, musí hodinky zaujmout něčím jiným, například velmi dlouhou výdrží na jedno nabití. Bohužel ale takto nebude dostupné placení přes NFC. Zatím si tedy musíme počkat na oficiální informace. Odhadujeme, že se OnePlus Watch 2 představí v lednu v roce 2024, stejně jako OnePlus Watch.

Zdroje: mysmartprice.com, androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat